Defne Joy Foster kimdir? Nasıl, neden ve kaç yaşında öldü? Kim öldürdü? Fethullah Gülen ilişkisi olayı nedir?

Defne Joy Foster'ın öz geçmişi ve nasıl öldüğü araştırma konusu oldu. Detaylar haberimizde.

Defne Joy Foster, 2 Şubat 2011 tarihinde astım krizi sonrası yaşamını yitirmişti.

Başarılı oyuncunun öz geçmişi ve hayat hikayesi araştırılıyor.

İşte Defne Joy Foster'a dair bilgiler...

Defne Joy Nayman Foster, 2 Eylül 1975 tarihinde Adana'nın İncirlik kasabasında dünyaya geldi.

1990'lı yıllarda televizyon kanallarında VJ'lik yaparak şöhret oldu. 2000'li yıllarda yayımlanan Sihirli Annem dizisindeki Eda rolü ile tanındı.

2 Eylül 1975 tarihinde Adana İncirlik Hava Üssünde doğdu. Annesi Hatice Nayman, babası o sırada NATO'da subay olan Amerikalı Steve Foster'dır. Çiftin boşanmasıyla Foster'ın babası memleketi Alabama'ya giderken Foster, annesiyle kaldı. Ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulunda okudu. 1992 yılında İzmir Fatih Lisesinden mezun oldu ve daha sonra eğitimine devam etmedi.

1996'da Kral TV VJ'i olarak televizyonculuğa başladı. Çeşitli televizyon kanallarında müzik programları sundu. Kariyerine dizi oyunculuğu ve televizyon programı sunuculuğu ile devam etti. Bir süre Sihirli Annem adlı dizide Eda karakterini canlandırdı. TV8'de Cemil Büyükdöğerli ile birlikte Bir İş için Lazım adlı programı, TRT 1'de Çeyiz Şov programını, Kanal 7'de Zula adlı programı sundu.

Çalıştığı sette görüntü yönetmeni olarak çalışan İlker Yasin Solmaz ile 2008'de Assos'ta evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu oldu. Eşiyle birlikte iki sezon Assos'ta bir otel işletti. 2010'da Yok Böyle Dans adlı programa yarışmacı olarak katıldı.

2 Şubat 2011 tarihinde astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle öldü. Cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri