DTP Sine-i millete dönüyor

Anayasa Mahkemesi'nin kapatma kararının ardından DTP Genel Merkezi'nde şok yaşanırken Milletvekilliği düşen Ahmet Türk'ün açıklama yapması bekleniyor.Ahmet Türk DTP'Genel Merkezi'nde bir açıklama yapıyor.Ahmet Türk açıklamayı yarın partilerinin yapacağını

Anayasa Mahkemesi'nin kapatma kararının ardından DTP Genel Merkezi'nde şok yaşanırken Milletvekilliği düşen Ahmet Türk'ün açıklama yapması bekleniyor.

Ahmet Türk DTP'Genel Merkezi'nde bir açıklama yapıyor.

Ahmet Türk açıklamayı yarın partilerinin yapacağını belirterek, Anayasa Mahkemesi'nin kararını izlediklerini gördük, Türkiye sancılı bir süreç yaşıyor. Demokratik siyasetin önünü kapatmak gelişimi etkiler, biz yarın

İlgili Haberler

DTP KAPATILDI

Karara İlk tepki Ak Parti'den

Bahçeli "Herkes saygılı olmalı''

CHP karara ne dedi?

Yabancı ajanslar böyle duyurdu

barışcıl demokrasi bir türkiye istiyoruz. Türkiye parti kapatmakla bu sorunu çözemez. Ortak mantık ve akıl ile bu sorunu çözer. Yarın açıklama yapacağız. Aldığımız kararların ardındayız. Mutlaka barış ve demokrasi kazanacaktır. ne kadar engellenirse engellensin barış ve demokrasi kazanacaktır. Elbetteki bu karar insanlarda bir kırılma yaratacaktır. Biz bu sürecin en az hasarla geçmesi için çalışacağız. Bizlerin milletvekilliklerinin yasaklanmış olması, 37 arkadaşımıza siyasi yasak gelmesi demokratikleşme süreci için bir olumsuzluk yaşanmaz".

Ahmet Türk yarın yapacakları açıklamasının ardından dilekçelerinin meclise ulaşmış olacağını da söyleyerek, DTP milletvekillerinin sine-i millete dönme kararlarının geçerlilikte olduğunu da söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri