Eda Erdem Ne Kadar Maaş Alıyor?

Türk voleybolunun en başarılı sporcularından biri olan Eda Erdem'in gelir kaynakları nelerdir ve bu kazançlar nerelerden geliyor? İşte detaylar....

Türk voleybolunun en başarılı sporcularından biri olan Eda Erdem, hem milli takım kaptanı hem de Fenerbahçe Opet formasıyla elde ettiği başarılarla büyük bir popülariteye sahip. Doğal olarak, bu başarıların ona getirdiği kazançlar da merak konusu. Eda Erdem'in gelir kaynakları nelerdir ve bu kazançlar nerelerden geliyor? İşte detaylar...

Eda Erdem Ne Kadar Kazanıyor?

Eda Erdem’in gelir kaynakları birkaç farklı kalemden oluşuyor. Bunların başında Fenerbahçe Opet’ten aldığı maaş ve sponsorluk anlaşmaları geliyor. Ayrıca, milli takımda elde ettiği gelirler ve reklam anlaşmaları da kazançlarına ekleniyor.

Eda Erdem Ne Kadar Maaş Alıyor?

Eda Erdem’in Fenerbahçe Opet ile olan sözleşmesinin detayları resmi olarak açıklanmasa da, tahminlere göre yıllık 2 milyon TL civarında bir maaş alıyor. Bu maaş, onu Türkiye’nin en çok kazanan voleybolcuları arasında gösteriyor.

Eda Erdem Sponsorlardan Ne Kadar Kazanıyor?

Eda Erdem’in kazançlarının önemli bir kısmı sponsorluk anlaşmalarından geliyor. Nike, Hummel, Vestel ve Garanti BBVA gibi büyük markalarla yaptığı iş birlikleri sayesinde, ek olarak yüzbinlerce TL kazandığı tahmin ediliyor.

Eda Erdem Milli Takımdan Para Alıyor Mu?

Eda Erdem’in kazançlarına milli takımdan aldığı maaş ve reklam-tanıtım faaliyetlerinden elde ettiği gelirler de ekleniyor. Bu kazançların miktarı tam olarak bilinmese de, önemli bir gelir kaynağı olduğu kesin.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri