Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Nerelerde Görev Yaptı?

Resmi Gazete kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanan "Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Nerelerde Görev Yaptı?" İşte tüm detaylar...

6 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanan "Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Nerelerde Görev Yaptı?" İşte tüm detaylar...

Mahmut Demirtaş Kimdir?

Mahmut Demirtaş, 1965 yılında Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde doğmuştur. İlköğrenimini memleketinde, orta ve lise eğitimini ise Yozgat’ın Yerköy ilçesinde tamamlamıştır. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Demirtaş, kamu yönetimi alanında önemli bir kariyere sahiptir.

Mahmut Demirtaş Nereli?

Mahmut Demirtaş, Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde doğmuş olup, aslen Kırşehirlidir. Eğitim hayatını Yozgat ve Ankara'da tamamlamıştır.

Mahmut Demirtaş Kaç Yaşında?

Mahmut Demirtaş, 2024 yılı itibarıyla 59 yaşındadır. 1965 doğumlu olan Demirtaş, Türkiye'nin farklı bölgelerinde uzun yıllar kamu hizmeti vermiştir.

Mahmut Demirtaş Nerelerde Görev Yaptı?

Mahmut Demirtaş, 1990 yılında Denizli Kaymakam Adayı olarak meslek hayatına başlamıştır. Kaymakam vekilliği görevlerinin ardından, 1992 yılında İngiltere’de inceleme ve araştırma faaliyetlerinde bulunmuştur. Türkiye'nin çeşitli illerinde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerini üstlenmiş, Adıyaman, Adana, Mardin gibi illerde valilik yapmıştır. Son olarak Bursa Valisi olarak görev yapmış ve 16 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri