Esra Ezmeci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Esra Ezmeci kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? İşte Esra Ezmeci’nin hayatı ve kariyeri ile ilgili tüm detaylar...

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, televizyon programları ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken isimlerden biridir. Psikoloji alanındaki derin bilgisi, kitapları ve özel terapileri ile tanınan Ezmeci, aynı zamanda geliştirdiği terapi yöntemleriyle birçok kişiye yardımcı olmaktadır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nden birincilikle mezun olan Ezmeci, klinik psikoloji ve adli bilimler üzerine eğitimlerine devam etmekte olup, çeşitli alanlarda danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Peki, Esra Ezmeci kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? İşte Esra Ezmeci’nin hayatı ve kariyeri ile ilgili tüm detaylar...

Esra Ezmeci Kimdir?

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, 1 Ağustos 1986 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle tamamlayarak mezun olmuştur. Klinik psikoloji üzerine yüksek lisansını yine aynı üniversitede yapmıştır. Şu anda adli bilimler üzerine doktora eğitimine devam etmektedir.

Esra Ezmeci Nereli?

Esra Ezmeci, İstanbul doğumludur ve eğitim hayatının büyük bir kısmını burada sürdürmüştür. Psikoloji alanındaki çalışmalarını da İstanbul'da yürütmektedir.

Esra Ezmeci Kaç Yaşında?

1986 doğumlu olan Esra Ezmeci, 2024 itibarıyla 38 yaşındadır.

Esra Ezmeci’nin Kariyeri

Esra Ezmeci, İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde staj yaparak meslek hayatına adım atmıştır. Ardından uzun yıllar boyunca Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev almıştır. Şu anda İstanbul Etiler’de kurucusu olduğu “Terapı Evreni” adlı terapi merkezinde hizmet vermektedir. Ezmeci; bağımlılık tedavisi, aile ve evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi ve bireysel danışmanlık gibi çeşitli alanlarda danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Esra Ezmeci’nin Özel Hayatı

Esra Ezmeci, 2015 yılında boşanmış olup bir oğluyla hayatını sürdürmektedir. Sosyal medya hesaplarında aktif olarak paylaşımlar yapan Ezmeci, ekranlarda ve medyada da yer almaktadır.

Esra Ezmeci’nin Kitapları

Esra Ezmeci’nin kaleme aldığı kitaplar arasında "Süt Lekesi", "Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir" ve "Kararı Ben Veririm" gibi eserler yer almaktadır. Bu kitaplar Destek Yayınları tarafından basılmıştır ve okurlarıyla buluşmuştur.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri