TOKİ'den Trabzon dahil 43 ilde konut kampanyası

Konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ yeni kampanyasını başlattı. TOKİ, aralarında Trabzon, Rize ve Samsun'un da bulunduğu 43 il için duyurduğu kampanyanın başvuru sürecine ilişkin detayları ortaya çıktı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ); Trabzon, Rize ve Samsun dahil 43 ilde çeşitli finansman kolaylıklarıyla konut ve iş yeri satışı yapacak.

Söz konusu satışlarda yüzde 25 peşin+ 120 ay vadeyle TOKİ konut sahibi olabilme fırsatı sunuyor. TOKİ başvuru için son tarih konutlarda 19 Ağustos Pazartesi, iş yerlerinde ise 20 Ağustos Salı olarak bildirildi. Peki TOKİ konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? Başvuru için neler gerekiyor? İşte detaylar...

İş Yerlerinde Yüzde 15 Peşinat, 60 Ay Vade

Trabzon, Giresun, Rize, Erzincan, Kastamonu, İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Bursa, Edirne, Yalova, Afyonkarahisar, Ankara, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Gaziantep, Isparta, Manisa, Sinop, Osmaniye, Malatya, Kütahya, Kırşehir, Konya, Şanlıurfa, Kars satışa sunulan iş yerleri ise yüzde 15 peşinat, 60 ay vadeyle alınabilecek.


Açık Artırma 20 Ağustos Ve 21 Ağustos'ta Düzenlenecek

Konutlar 20 Ağustos Salı günü, iş yerleri ise 21 Ağustos Çarşamba günü yapılacak açık artırmalarla satılacak. Açık artırmalar Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de teklif verilebilecek.

Açık artırmaya internet katılımı için kayıtlar, konutlar için 19 Ağustos 2024 iş yerleri için 20 Ağustos günü saat 10.30'a kadar alınacak.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Bilgilere emlakmuzayede.com sitesinden ulaşılabilir.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri