FC Nordsjælland - Randers FC Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

FC Nordsjælland - Randers FC Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? İşte tüm detaylar...

Danimarka Süperliga’da 24/25 sezonu yarı final heyecanı, FC Nordsjælland ile Randers FC arasındaki karşılaşmayla devam ediyor. İki takım da finale yükselme amacıyla sahada olacak. Futbolseverler, bu kritik mücadelenin yayın bilgilerini ve muhtemel ilk 11'leri merak ediyor. İşte FC Nordsjælland - Randers FC maçıyla ilgili tüm detaylar…

FC Nordsjælland - Randers FC Maçı İzle: Hangi Kanalda?

FC Nordsjælland ile Randers FC arasında oynanacak bu yarı final mücadelesini canlı izlemek isteyen futbolseverler, yerel kanallar ve dijital platformlar üzerinden maçı takip edebilir. Yayıncı kanal bilgileri, maç saatine yakın güncellenecektir.

FC Nordsjælland - Randers FC Maçı Ne Zaman?

Danimarka Süperliga yarı finalinde oynanacak olan FC Nordsjælland - Randers FC karşılaşması, 16 Eylül 2024 Pazartesi günü futbolseverlerle buluşacak. Mücadele, Nordsjælland’ın ev sahipliğinde Right to Dream Park Stadı'nda gerçekleşecek.

FC Nordsjælland - Randers FC Maçı Saat Kaçta?

FC Nordsjælland - Randers FC maçı 20:00’da başlayacak. Yarı final mücadelesi, iki takımın da finale çıkma hedefi doğrultusunda büyük bir çekişmeye sahne olacak.

FC Nordsjælland - Randers FC Maçı İlk 11'ler

Karşılaşma öncesi her iki takımın sahaya çıkması beklenen muhtemel ilk 11'ler futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte tahmin edilen kadrolar:

FC Nordsjælland Tahmini İlk 11:

  1. Andreas Hansen
  2. Kian Hansen
  3. Adamo Nagalo
  4. Ivan Mesik
  5. Oliver Villadsen
  6. Magnus Kofod Andersen
  7. Mads Bidstrup
  8. Lasso Coulibaly
  9. Mohammed Diomande
  10. Andreas Schjelderup
  11. Ernest Nuamah

Randers FC Tahmini İlk 11:

  1. Patrik Carlgren
  2. Björn Kopplin
  3. Simon Graves
  4. Hugo Andersson
  5. Kevin Conboy
  6. Frederik Lauenborg
  7. Tosin Kehinde
  8. Vito Hammershøy-Mistrati
  9. Marvin Egho
  10. Alhaji Kamara
  11. Mathias Greve

FC Nordsjælland - Randers FC Maçı Nerede Oynanacak?

Bu zorlu yarı final karşılaşması, Nordsjælland’ın ev sahibi olduğu Right to Dream Park Stadı'nda oynanacak. FC Nordsjælland, kendi evinde finale yükselmek için avantaj ararken Randers FC de deplasmanda galibiyet peşinde olacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri