Genç kızların katledilmesinde kahreden detay!

İstanbul'da 19 yaşındaki Semih Çelik'in intihar etmeden önce peş peşe katlettiği Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner, Türkiye'nin gündemine otururken ortaya çıkan bir detay yürek yaktı.

İstanbul Fatih'te 4 Ekim Cuma günü yaşanan korkunç olay Türkiye'yi sarstı.19 yaşındaki Semih Çelik, Edirnekapı surlarında aynı yaştaki İkbal Uzuner'in vücudunu parçalara ayırıp başını da surlardan aşağı atmış, bu vahşetten önce de Çelik'in Eyüpsultan'da Ayşenur Halil'i de boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıkmıştı.

Kan donduran vahşi cinayetlerin ardından surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in psikolojik tedavi gördüğü tespit edilirken sosyal medyada paylaşılan bir video yürekleri sızlattı.

“GERİ YAZDIM AMA ULAŞAMADIM”

2 genç kız hayatlarının baharında toprağa verilirken paylaşılan bir videoda, Ayşenur Halil'in annesiyle ilgili kahreden detaydan bahsedildi.

2 genç kızın katledilmesinde kahreden detay! Tüm arkadaşlarına bu mesajı göndermiş - Resim : 2

Bir genç kız, Ayşenur'un annesinin, kızından haber alamayınca Instagram'da kızının takipleştiği kişilere mesaj attığını anlattı. Mesajda annenin "Ben Ayşenur'un annesiyim. Kızım bugün Ayşenur'u gördün mü hiç? Seni aradı mı onunla konuştun mı?" ifadelerini kullandığını söyleyen genç kız sözlerini şöyle sürdürdü:

"Instagram'da bir mesaj gördüm. Büyük ihtimalle annesi Ayşenur'un bütün takipçilerine mesaj attı. Geri mesaj yazdım ama ulaşamadım. Neye uğradığımı şaşırdım mesajı görünce kendi suçum gibi hissettim."

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri