Green Card nedir? Ne işe yarar? Başvuru ne zaman, nasıl ve nereden yapılır? Şartları nelerdir? Ücreti ne kadar? DV Lottery

Green Card başvuru süreci yakından takip ediliyor. Detaylar haberimizde.

Green Card başvuru süreci için geri sayım devam ediyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşama ve çalışma hakkı kazanmak isteyenler, başvuru tarihlerini ve saatlerini merakla bekliyor.

Online sistem üzerinden yapılacak başvuruların detayları da paylaşıldı. Peki, başvuru ne zaman başlayacak ve kimler başvuruda bulunabilir?

2024 Green Card Başvuruları Ne Zaman?

ABD Freetown Büyükelçiliği, DV 2026 Green Card başvuru tarihlerini duyurdu. Başvurular, 2 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 19:00'da başlayacak ve 5 Kasım 2024 Salı günü TSİ 20:00'ye kadar sürecek.

Gren Card Başvurusu Nasıl Yapılır?

Green Card başvurusu, DV Lottery üzerinden ücretsiz bir şekilde yapılabilir. Resmi internet sitesi üzerinden formun eksiksiz doldurulması gerekiyor.

Gren Card Başvuru Şartları Neler?

En az lise mezunu olmak veya son beş yılda en az iki yıl iş deneyimi şartı aranmaktadır. 18 yaşından büyük olmak da gereklidir. Başvuranların mal varlığı veya dil bilgisi şartı yoktur; evli olanlar eşlerini ve 21 yaş altındaki çocuklarını ekleyebilirler. Ayrıca, güncel bir fotoğraf kullanılmalı ve Onay Numarası saklanmalıdır.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri