Hakem Atilla Karaoğlan kimdir? Nereli, kaç yaşında? Hangi takımlı? Asıl mesleği

Atilla Karaoğlan'ın öz geçmişine dair araştırmalar yapılıyor. Detaylar haberimizde.

Süper Lig hakemlerinden Atilla Karaoğlan'ın öz geçmişi merak konusu.

Atilla Karaoğlan ile ilgili olarak "biyografisi, aslen nereli, yaşı kaç? Hangi takımı tutuyor?" gibi aramalar yapılıyor.

İşte Atilla Karaoğlan ile ilgili bilgiler...

Atilla Karaoğlan kimdir?

Atilla Karaoğlan, 22 Haziran 1986 tarihinde Sakarya'da doğmuştur ve Süper Lig'de aktif olarak görev yapan Türk hakemler arasındadır.

Asıl mesleği öğretmenlik olan Karaoğlan, futbol antrenörlüğü eğitimi almıştır. Spor dünyasına ilgisi, babasının eski bir futbolcu olmasından kaynaklanmaktadır.

Hakemlik kariyerine 2007 yılında adım atmış olup, 2019-2020 sezonundan itibaren Süper Lig'de maç yönetmektedir.

2018 yılında, Spor Toto 1. Lig'de yönettiği Balıkesirspor ile Ümraniyespor arasındaki bir maç sırasında bir taraftarın saldırısına uğramasıyla gündeme gelmiştir.

2022 yılının Aralık ayında, Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada verdiği bir karar sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uzun süre maç yönetmemesi kararlaştırılmıştır. Ancak, yaklaşık 1,5 - 2 ay sonra Ümraniyespor ile Adana Demirspor arasındaki 23. hafta maçını yönetmek üzere tekrar sahaya dönmüştür.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri