İnstagram, Facebook, Twitter, Tiktok nasıl girilir? VPN ile giriş: Hangi VPN kullanılmalı?

İnstagram, Facebook, Twitter, Tiktok'a erişim sorunu yaşanıyor.

İnstagram, Facebook, Twitter, Tiktok'a erişimde probleler yaşanıyor.

İnternet kullanıcıları, "İnstagram, Facebook, Twitter, Tiktok'a erişim engellendi mi" şeklinde araştırmalar yapıyor.Bu konuda henüz resim bir açıklama gelmezken, sosyal medya platformlarına erişimde yavaşlamalar söz konusu.

İnstagram, Facebook, Twitter, Tiktok VPN ile giriş

Hangi VPN’i kullanacağınıza karar verdikten sonra yapacağınız ilk şey, üreticinin uygulamasını indirmek. Genelde VPN hizmetinin sitesinde indirilenler sayfası bulunur. Windows, Mac, Android, iPhone, farklı cihazlar için “VPN indir” bağlantısına tıklayarak doğrudan üreticin sayfasından veya uygulama mağazasından cihazınıza indirebilirsiniz. VPN programını indirip yükledikten sonra genellikle oturum açma bilgilerinizi girmeniz istenir. Çoğu zaman bu, hizmete kaybolduğunuzda oluşturduğunuz kullanıcı adı ve paroladır. Giriş yaptıktan sonra, VPN programı genellikle geçerli konumunuza en yakın VPN sunucusuna bağlanır. Bu, VPN sunucusu gerçek konumunuzdan uzaklaştıkça performans düştüğünden VPN kullanırken daha iyi hızlar sağlamak için yapılır.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri