İnstagram neden açılmadı? Niye açılmıyor, hala açılmıyor? Giriş yapamıyorum

Bakan Uraloğlu'nun açıklaması sonrası gözler İnstagram'a çevrildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram'a getirilen erişim engeli hakkında yeni açıklamalar yaptı.

Instagram Neden Engellendi? Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak, katalog suçlar kapsamında uygulanan politikalara uymadığı gerekçesiyle Instagram'a 2 Ağustos'ta erişim engeli getirildi. Bakan Uraloğlu, "Sosyal medya platformlarının Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygı göstermesini en başından beri talep ediyoruz" dedi.

Instagram Yasağı Kalktı mı? Uraloğlu, Instagram yetkilileri ile yapılan görüşmelerin ardından, özellikle katalog suçlar konusundaki taleplerin karşılanması ve kullanıcılara uygulanan sansür konusunda ortak bir çalışma yapılması konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Instagram Ne Zaman Açılacak? Bakan Uraloğlu, Instagram'ın saat 21.30 itibarıyla erişime yeniden açılacağını duyurdu. "Instagram yetkilileri ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonucunda, taleplerimizin karşılanacağı taahhüdü alındı. Bu nedenle, saat 21.30 itibarıyla erişim engelini kaldıracağız" şeklinde konuştu.

Bu açıklamanın ardından, Instagram kullanıcıları platforma yeniden erişim sağlayabilecek.

İnstagram neden açılmadı?

İnstagram, 21.30'da kullanıcıların erişimine açıldı. Bazı kullanıcılar platforma erişirken bazıları ise henüz erişim sağlayamadı. Birkaç saat içinde erişimin tamamen normale dönmesi bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri