Ismail Jakobs Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Hangi Bölgede Oynuyor?

Ismail Jakobs Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Hangi Bölgede Oynuyor? İşte detaylar...

Ismail Jakobs Kimdir?

Monaco takımında defans mevkinde forma giyen Ismail Jakobs, Alman asıllı profesyonel bir futbolcudur. 17 Ağustos 1999 tarihinde dünyaya gelen Jakobs, futbol kariyerine Almanya’da başlamış ve gösterdiği performansla kısa sürede dikkat çekmiştir. Özellikle hızı ve savunma yetenekleriyle ön plana çıkmaktadır.

Ismail Jakobs Nereli ve Kaç Yaşında?

Ismail Jakobs, Almanya doğumlu olup aslen Gambiya kökenlidir. 17 Ağustos 1999 doğumlu olan futbolcu, 2024 yılı itibarıyla 25 yaşındadır. Genç yaşına rağmen üst düzey futbol kulüplerinde forma giymiştir.

Ismail Jakobs Hangi Bölgede Oynuyor?

Ismail Jakobs, defans mevkinde oynamaktadır. Sağ ve sol ayağını kullanabilme yeteneği sayesinde hem sağ bek hem de sol bek pozisyonlarında görev alabilmektedir. 184 cm boyunda ve 77 kilo olan Jakobs, güçlü fiziği ve atletik yapısıyla dikkat çeker.

Ismail Jakobs'un Kariyeri ve Performansı

Ismail Jakobs, Monaco takımında forma giymektedir. Bu sezon henüz ilk 11'de maça çıkmamış olan Jakobs, savunma hattındaki esnekliği ve çok yönlülüğü ile tanınır. Sezon başından bu yana 0 gol ve 0 asist katkısı ile oynamış olup, henüz kart görmemiştir. Ancak, potansiyeli ve yetenekleriyle önümüzdeki maçlarda daha fazla süre alması beklenmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri