Karadeniz Dizisinde Tecavüz

Yapımcılığını Erler Film'in üstelendiği, Nehir Erdoğan ve Berk Oktay'ın başrolü paylaştığı 'Fadime' dizisinin çekimleri başladı. Karadenizli Fadime'nin hikayesini konu alan dizinin önceki gün Dudullu'da gerçekleşen çekimleri ilginç görüntülere sahne oldu.

Yapımcılığını Erler Film'in üstelendiği, Nehir Erdoğan ve Berk Oktay'ın başrolü paylaştığı 'Fadime' dizisinin çekimleri başladı. Karadenizli Fadime'nin hikayesini konu alan dizinin önceki gün Dudullu'da gerçekleşen çekimleri ilginç görüntülere sahne oldu. Fadime karakterini canlandıran Erdoğan, rol gereği Nuri Alço ve Tecavüzcü Coşkun'un saldırısına uğradı. İstanbul'a gelir gelmez ikililinin eline düşen Fadime, sonunda kurtulmaya başardı. Erdoğan, “Bu tamamen masal tadında bir hikâye ve Fadime kendini korumak amacıyla silah kullanıyor. Normal hayatımda silah kullanmıyorum ve karşıyım. Hatta dizide kullandığım boş silahı bile her seferinde kontrol ederim” dedi.

ERKEK DÜŞMANI FADİME

Karakteri Fadime'yi de anlatan Erdoğan, “Fadime'nin erkeksi tarafları var. Çünkü etrafında göreceği bir dişilik örneği yok. Babası bir Nataşa ile kaçmış. Annesi de kızını erkek düşmanı yetiştiriyor. Kızına erkeklere kanmaması için her gün nasihat ediyor. Kız da öyle bir korku ile yetişiyor” diye konuştu.

Akşam

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri