Kasım ara tatili ne zaman? Ara tatil olacak mı? Ara tatil ne zaman başlıyor?

Kasım ayına sayılı günler kalırken bu yılki ilk ara tatil tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2024-2025 takvimi ile ara tatil tarihleri belli olmuştu. Peki, kasım ara tatili ne zaman, okullarda 9 günlük tatil ne za

2024-2025 eğitim-öğretim yılı devam ederken öğrenciler ve veliler ilk ara tatil tarihini sabırsızlıkla bekliyor.

Her yıl düzenli olarak yapılan ara tatiller, öğrencilere yoğun geçen ders dönemlerinde dinlenme fırsatı sunuyor. Bu yılın ilk kasım ara tatiliyle ilgili ayrıntılar ise Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayımladığı takvimde yer alıyor.

Kasım Ara Tatili Tarihleri Belirlendi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıkladığı takvime göre, okullarda ilk ara tatil 11-15 Kasım 2024 tarihleri arasında yapılacak. 8 Kasım Cuma günü tatile çıkacak olan öğrenciler, 18 Kasım Pazartesi günü ders başı yaparak eğitimlerine devam edecek.

Hafta sonlarıyla birlikte öğrenciler toplamda 9 günlük bir tatil yapmış olacak.

Eğitim-Öğretim Yılının Diğer Tatil Tarihleri

Birinci dönemin son bulacağı tarih ise 17 Ocak 2025 olarak belirlenmiş durumda. Yarıyıl tatili 20 Ocak 2025 Pazartesi günü başlayacak ve 31 Ocak 2025 Cuma günü sona erecek.

İkinci dönem ise 3 Şubat 2025 Pazartesi günü başlayacak ve 20 Haziran 2025 tarihinde tamamlanarak yaz tatiline girilecek. İkinci ara tatil ise 31 Mart - 4 Nisan 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bu düzenlemelerle birlikte öğrenciler yoğun bir eğitim döneminin ardından dinlenme fırsatı bulacaklar.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri