Katliamdan Aşk Çıktı

Türkiye'nin kanını donduran Afyon katliamının sanığı Ömer Taşçı, tüyleri ürpertecek itiraflarda bulundu. Cinayetlerden iki gün sonra bir mağarada yakalanan Ömer Taşçı, cinayetleri miras yüzünden işlemediğini söyledi. İşte Taşçı'nın şok edecek sözleri:Bağa

Türkiye'nin kanını donduran Afyon katliamının sanığı Ömer Taşçı, tüyleri ürpertecek itiraflarda bulundu. Cinayetlerden iki gün sonra bir mağarada yakalanan Ömer Taşçı, cinayetleri miras yüzünden işlemediğini söyledi. İşte Taşçı'nın şok edecek sözleri:

Bağa giderken gördüm

Arkadaşım Kemal Ertan'ın karısı ve üvey annesiyle ilişkim olduğu dedikoduları çıkartıldı. Kardeşim ve eşi de dedikodulara destek verdi. Cinayetleri 1 ay önce planladım. Onları bağa giderken gördüm. Hepsini öldürmek istedim. Gittim öldürdüm...

Afyonkarahisar Karacaören'de 8 kişinin öldürüldüğü katliamın perde arkasında namus tartışmalarının olduğu ortaya çıktı. Arazi anlaşmazlığı sonucu kardeşi Ahmet Taşçı eşi Hesna, kızı Handan ve oğlu Mahmut ile kardeşinin kayınbiraderi Kemal Ertan, eşi Hatice, annesi Ayşe ve kızı Ayşegül'ü öldüren Ömer Taşçı'nın savcıya ifade verirken sık sık ağladığı öğrenildi. Kardeşini ve ailesini ev anlaşmazlığı nedeniyle öldürdüğünü itiraf eden Taşçı, Kemal Ertan ve ailesini ise namus yüzünden kurşuna dizdiğini kaydetti.

DOST HAYATI TEKLİF ETMİŞ

Ertan ile eskiden yakın arkadaş olduklarını belirten Taşçı, ona 2 yıl önce ev alması için 10 bin YTL para verdiğini söyleyerek, "Ben ev alırken o parayı geri istedim ama vermedi. O dönemlerde benim Ertan'ın eşi Hatice Ertan ile ilişkim olduğu dedikodusu ortaya atıldı.

Sonra da Kemal'in babasının imam nikahlı eşi ile ilişkim olduğu lafları yayıldı. Ve bir gün Kemal arkadaşıyla gelip beni dövdü" dedi. Ömer Taşçı, tüm bu dedikoduları Ertan'ın annesi Ayşe Ertan'ın çıkarttığını da ileri sürdü. Çünkü Taşçı'nın iddiasına göre Ayşe Ertan 20 yıl önce kendisine dost hayatı teklif etmiş, kabul etmeyince de onu kötülemek istemişti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri