Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor? 2. sezon ne zaman, hangi gün? Yeni fragman, son bölüm

Kızıl Goncalar dizisinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı araştırma konusu oldu. Detaylar haberimizde.

Dizilerin yavaş yavaş yeni sezonlarına başlamasıyla birlikte, Kızıl Goncalar'ın yeni sezon tarihi de merak konusu oldu. Başrollerini Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı dizinin 2. sezonunda kadroya yeni isimlerin katılacağı da açıklandı.

Yeni bölümler için fragman beklenirken, izleyiciler "Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor, bu akşam var mı?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte, konuya dair detaylar...

Kızıl Goncalar'ın Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Kızıl Goncalar'ın yeni sezon çekimlerine başlandı, ancak dizinin yayın tarihi hakkında resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Buna rağmen dizinin Eylül ayı sonunda ekranlara dönmesi bekleniyor. 2. sezonun ilk bölümünün 30 Eylül’de yayınlanacağı öngörülüyor.

Kızıl Goncalar 2. Sezonda Neler Olacak?

Ödüllü oyuncu Tolga Tekin’in etkileyici bir giriş yapacağı 2. sezonda, diziden iki oyuncu ayrılacak ve ekibe yeni bir kadın oyuncu katılacak. Ayrıca, Meryem (Özgü Namal) hapishanede tanıştığı yeni bir karakterle dostluk kuracak. Bu karakterin kim olduğu ve hangi oyuncu tarafından canlandırılacağı yakında netleşecek.

Kızıl Goncalar Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Cüneyd’in babası Vahit’in geri dönmesi herkesi şaşırtmış, bu beklenmedik karşılaşma Cüneyd’i derinden etkilemişti. Mira, duyduklarını Levent ve Beste’den gizlerken, Naim’in söylediklerini kanıtlamaya çalışıyordu. Levent ise yıllar sonra oğlunun karşısına çıkan ve her şeyden vazgeçmiş gibi görünen Vahit’ten şüphelenmişti. Sadi ise dergahtan ayrılmaya hazırlanırken, Vahit’in Cüneyd’e zor zamanlarında destek olması üzerine abisinin yanında yer almıştı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri