Kızılcık Şerbeti İzle: Yeni Bölüm Hangi Kanalda? Saat Kaçta? Bugün mü?

Show TV’nin sevilen dizisi, üçüncü sezonuyla geri dönüyor. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni sezon ilk bölüm bu akşam mı yayınlanacak? Saat kaçta ve hangi kanalda olacak?

Kızılcık Şerbeti, sezon finali ile büyük bir merak uyandırmış ve izleyiciler yeni sezonu heyecanla beklemeye başlamıştı. Show TV’nin sevilen dizisi, üçüncü sezonuyla geri dönüyor. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni sezon ilk bölüm bu akşam mı yayınlanacak? Saat kaçta ve hangi kanalda olacak?

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon İlk Bölüm Ne Zaman?

Kızılcık Şerbeti yeni sezon ilk bölümü 13 Eylül Cuma akşamı Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Dizinin 67. bölümüyle geri dönüş yapması beklenirken, yeni sezonda olaylar hız kesmeden devam edecek.

Kızılcık Şerbeti Saat Kaçta Başlayacak?

Dizinin yeni sezon ilk bölümü 13 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yeni sezonda Ünal ailesini büyük şoklar bekliyor. Görkem’in hamile olduğunun öğrenilmesi ve Alev’in ölümünün ardından dizide ilişkiler tamamen alt üst olacak.

Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm Özeti

Sezon finalinde Ömer ve Görkem arasındaki ilişki ortaya çıkmış ve Ünal ailesi bu gerçekle sarsılmıştı. Yeni sezonun ilk bölümünde, bu durumun aile içindeki etkileri derinleşecek. Alev’in doğum yaparken hayatını kaybetmesi ise Kıvılcım ve Abdullah arasında bir velayet savaşına yol açacak. Olaylı gecenin devamında Görkem'in hastaneye yetiştirilmesiyle birlikte, Fatih’e yaptığı şantajın sonuçları da büyük bir gerilim yaratacak.

Kızılcık Şerbeti Bugün Ekranda Mı?

Evet, Kızılcık Şerbeti yeni sezon ilk bölümü bugün, 13 Eylül Cuma akşamı Show TV’de saat 20.00’de ekrana gelecek. Heyecan dolu yeni sezonda izleyicileri sürprizler bekliyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri