Kızılcık Şerbeti Meryem (Meri): Şebnem Bozoklu Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Evli Mi?

Televizyon ekranlarının beğenilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü bugün ekranlara gelecek. Peki "Kızılcık Şerbeti Meryem: Şebnem Bozoklu Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Evli Mi?" İşte tüm detaylar...

Televizyon ekranlarının beğenilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü bugün ekranlara gelecek. Peki "Kızılcık Şerbeti Meryem: Şebnem Bozoklu Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Evli Mi?" İşte tüm detaylar...

Show TV'nin popüler dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni sezonunda kadrosuna güçlü isimler eklemeye devam ediyor. Dizinin dikkat çeken yeni karakterlerinden biri de Sönmez’in İzmir’den İstanbul’a gelen yeğeni Meri, yani Meryem karakteri oldu. Bu karakteri başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu canlandırıyor. Peki, Şebnem Bozoklu kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Evli mi?

Şebnem Bozoklu Kimdir?

Şebnem Bozoklu, 25 Ağustos 1979 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Tiyatro eğitimine Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde başladı ve 2001 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü’ne geçiş yaptı. 2004 yılında buradan mezun olarak tiyatro ve oyunculuk kariyerinin temellerini attı.

Şebnem Bozoklu Nereli, Kaç Yaşında?

Şebnem Bozoklu, İstanbul doğumlu olup 2024 yılı itibarıyla 45 yaşındadır. Tiyatro ve ekran dünyasında birçok başarılı projede yer alarak kariyerine sağlam adımlarla devam etmiştir.

Şebnem Bozoklu Evli Mi?

Şebnem Bozoklu, 2019 yılında ünlü televizyon yapımcısı ve yönetmen Kanat Atkaya ile evlenmiştir. Çift, özel hayatlarını göz önünde yaşamamayı tercih etmekte ve medyada nadiren birlikte görünmektedirler.

Şebnem Bozoklu’nun Kariyeri ve Başarıları

Şebnem Bozoklu, kariyeri boyunca birçok ödüle layık görülmüştür. Canım Ailem dizisindeki Meliha rolüyle geniş kitlelerce tanınan oyuncu, tiyatro ve sinema alanında da pek çok önemli projede yer aldı. 2017 yılında 22. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri’nde Komedi Dalında En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri