KYK yurt başvuruları açıklandı!

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvuru sonuçları açıklandı. Kazandıkları üniversiteler nedeniyle yaşadıkları şehirlerden başka şehirlere gidecek olan öğrenciler, başvuruda bulundukları KYK yurt sonuçlarını e-Devlet üzerinden sorgulayabilecek.

2024-2025 KYK yurt sonuçları için geri sayım sürerken, binlerce öğrenci gözlerini GSB tarafından açıklanacak olan KYK yurt sonuçlarını sayfasına çevirdi.

Eğitim hayatlarında rahat etmek ve ev aramakla uğraşmak istemeyen öğrencilere KYK yurtları büyük kolaylık sağlayacak. Peki, 2024-2025 KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından 20 Ağustos Salı günü başlatılan KYK başvuruları 24 Ağustos Cumartesi saat 23.59'da sona erdi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvuru sonuçları açıklandı.

YURTKUR'a bağlı yurtlara yerleşmeye hak kazanan öğrenciler, belirtilen tarihlerde https://www.turkiye.gov.tr/" adresinden kayıtlarını yaptırabilecek. Öğrenciler ayrıca kazandıkları yurda giderek şahsen de kayıt olabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri