Leyla Hayat Aşk Adalet Dizisi Oyuncuları: Kimler? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisinin kadrosunda birbirinden yetenekli oyuncuları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki "Leyla Hayat Aşk Adalet Dizisi Oyuncuları: Kimler? Yeni Bölüm Ne Zaman?" İşte tüm detaylar...

Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisinin kadrosunda birbirinden yetenekli oyuncuları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki "Leyla Hayat Aşk Adalet Dizisi Oyuncuları: Kimler? Yeni Bölüm Ne Zaman?" İşte tüm detaylar...

Leyla Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisinin kadrosunda birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor. İşte dizinin başlıca karakterleri ve onları canlandıran oyuncular:

  • Leyla - Cemre Baysel
  • Nur - Gonca Vuslateri
  • Civan - Alperen Duymaz
  • Tufo - Halil İbrahim Ceyhan
  • Mali - Yiğit Kirazcı

Leyla Dizisinin Konusu Nedir?

Dizi, küçük yaşta annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla'nın zorlu hayat hikayesini konu alıyor. Babasının yeniden evlenmesiyle hayatı altüst olan Leyla, üvey annesi Nur tarafından çöplüğe terk edilir. Yıllar sonra Leyla, Nur’dan intikam almak için geri döner ve geçmişin acılarıyla yüzleşir. Bu intikam yolculuğunda Leyla, aşk ve adalet arayışıyla karşı karşıya kalacaktır.

Leyla Dizisi Karakterleri Kimlerdir?

Leyla (Cemre Baysel)

Leyla, küçük yaşta annesini kaybedip babasıyla yaşamaya başlar. Üvey annesi Nur'un baskı ve eziyetlerine rağmen güçlü kalmayı başaran Leyla, babasının ölümünden sonra çöplüğe terk edilir. Yıllar sonra Leyla, Nur’dan intikam almak için geri döner.

Nur (Gonca Vuslateri)

Çöplükte büyüyen Nur, yaşadığı acı dolu geçmiş yüzünden zalim ve acımasız biri olmuştur. Leyla’nın babası Hilmi'yi tuzağa düşürerek onun ölümüne neden olur ve Leyla’yı çöplüğe terk eder. Ancak Nur’un hedefleri bitmez ve hayatında yeni planlar yapar.

Civan (Alperen Duymaz)

Civan, çöplüğe terk edildikten sonra Güzide tarafından evlat edinilir. Geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan Civan, hem zenginlerin dünyasında hem de geçmişteki kimliği arasında sıkışıp kalır.

Tufo (Halil İbrahim Ceyhan)

Futbol kariyeri başarılı bir şekilde ilerlerken bir kazayla Leyla'nın babası Hilmi'nin ölümüne neden olur. Bu olay, Tufo’nun vicdan azabıyla yüzleşmesine ve Nur’un etkisine girmesine sebep olur.

Mali (Yiğit Kirazcı)

Mali, kolay yoldan para kazanmayı hayatının merkezine koymuş biridir. Çocukluk ve gençlik yıllarını Nur ile birlikte çöplükte geçirmiştir. Nur’a olan saplantılı aşkı, onu her zaman tehlikeli oyunlara sürükler.

Leyla Dizisi Ne Zaman Yayınlanıyor?

Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisi her hafta Çarşamba günü saat 20:00'da ekranlarda olacak. Yeni bölümleri kaçırmamak için yayın akışını takip etmeyi unutmayın.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri