MasterChef 18 Ağustos Pazar: Bu Hafta Kim Elendi? Hangi Yarışmacı Veda Etti?

MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Peki, 18 Ağustos Pazar günü MasterChef'te kim elendi? İşte, bu hafta yarışmaya veda eden isim...

MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Peki, 18 Ağustos Pazar günü MasterChef'te kim elendi? İşte, bu hafta yarışmaya veda eden isim...

MasterChef Eleme Gecesi: Asma Yaprağından Yaratıcı Yemekler

Bu hafta eleme gecesinde yarışmacılar, şeflerin istediği asma yaprağından yaratıcı yemekler yaparak yarışmada kalmak için mücadele ettiler. Şefler, tadım yaparak en iyi ve en kötü tabakları belirledi.

18 Ağustos MasterChef Eleme Günü: Kim Elendi?

Merakla beklenen eleme gecesinde, kıyasıya bir rekabet geçti. Gecenin sonunda Deniz Yılmaz, MasterChef'e veda etti.

MasterChef Haftanın Son Eleme Adayı Kim Oldu?

Şeflerin değerlendirmesi sonucunda, en başarısız tabağı yapan Ümmühan, haftanın son eleme adayı olarak belirlendi. Diğer adaylarla birlikte eleme potasında yer aldı.

MasterChef 18 Ağustos Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bu haftanın eleme adayları Kerem, Kaan, Deniz, Emre, Ezgi ve Zeynep olarak belirlendi. Bu isimler, eleme gecesinde yarışmaya devam edebilmek için büyük bir mücadele verdi.

MasterChef Bu Hafta Elenen İsim Kim Oldu?

Eleme gecesinin sonunda, Deniz Yılmaz, MasterChef'ten elenen isim oldu.

MasterChef Yedek Yarışmacılar Kimler?

Yedeklerde bekleyen yarışmacılar arasında Bera, Huriye, Bartu, Şeyhmus, Yudum, Enes, Akın, Ensar, Sercan, Beyza Nur ve Adel yer alıyor. Yedek yarışmacılar, ana kadroya dahil olabilmek için sabırsızlıkla bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri