MasterChef Ayşe elendi mi 25 Ağustos Pazar: Kimdir? Nereli, kaç yaşında? Evli mi?

MasterChef'e bugün bir yarışmacı veda ediyor. Master Chef Ayşe'nin yarışmaya veda edip etmediği araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

MasterChef Türkiye'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bugün, bir yarışmacı daha MasterChef'e veda edecek.

24 Ağustos 2024 Cumartesi günü yayınlanan bölümde izleyiciler ekran başına kilitlendi. Yarışmacılar, eleme potasına girmemek için mutfakta en iyi performanslarını sergileyerek ter döktü. Her biri, en iyi yemekleri ortaya koyarak jüriyi etkilemeye çalıştı.

MasterChef'te 7. eleme adayı, 24 Ağustos 2024 Cumartesi günü yayınlanan bölümde belirlendi. Bu bölüme göre, eleme potasına giren isim Ezgi oldu.

25 Ağustos Pazar günü, MasterChef'te bir yarışmacı daha programa veda edecek.

25 Ağustos 2024 Pazar günü eleme potasında yer alan yarışmacılar:

  • Ezgi
  • Alper
  • Ayşe
  • Çağlar
  • Zübeyde
  • Nevzat
  • Ümmühan

MasterChef'e kim veda etti 25 Ağustos Pazar

25 Ağustos 2024 Pazar günü MasterChef'te elenen yarışmacı Ümmühan oldu.

MasterChef Ayşe Ekiz kimdir?

Ayşe Ekiz, MasterChef Türkiye 2024 sezonunda yer alan ve ilk bölümlerden itibaren dikkat çeken bir yarışmacıdır. Aslen Afyonkarahisarlı olan Ayşe, mütevazı tavırları ve mutfaktaki yeteneği ile izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Yaylalardan gelen Ayşe, hayallerini gerçekleştirmek için MasterChef'e katılarak büyük bir adım atmıştır.

Henüz 26 yaşında olan Ayşe Ekiz, genç yaşına rağmen mutfakta gösterdiği performans ve yetenekleriyle dikkat çekmektedir. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan Ayşe, MasterChef Türkiye'deki başarısıyla adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Ayşe Ekiz, Afyonkarahisar'dan gelmektedir. Bu bölgenin yerel kültürü ve doğal ürünleriyle beslenen Ayşe, bu birikimini MasterChef Türkiye mutfağına taşımıştır.

Ayşe Ekiz, şu anda bekardır. Yarışmadaki başarısıyla dikkat çeken Ayşe, özel hayatında organik ürün konseptli bir mekan açma hayalini gerçekleştirmek için çalışmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri