MasterChef eleme adayı kim oldu? Son bölümü kim kazandı? Eleme potasına kim gitti? Yedeklerden çıkanlar! 11 Eylül Çarşamba

MasterChef'te 11 Eylül Çarşamba günü neler yaşandı. İşte detaylar...

MasterChef'te oldukça heyecanlı bir bölüm yaşandı.

11 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde yarışmacılar, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda büyük bir rekabet içindeydi.

İlk turda şeflerin tadım yapmasının ardından kazanan takım güvence altına alındı. Kaybeden takım ise ikinci etapta tekrar mücadele etti.

Peki, MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Takım oyununda yarışmacılardan balık restoranlarına özgü yemekler hazırlamaları istendi. Menüde şu yemekler yer aldı:

1- Balık çorbası
2- Balıkçı salatası
3- Ahtapot salatası
4- Levrek marin
5- Midye pilaki
6- Karides güveç
7- Kalamar tava
8- Kırlangıç buğulama
9- Sufle

İki takım, bu yemekleri en iyi şekilde hazırlamak için yarıştı. Kazanan takım dokunulmazlığı kazanarak avantaj elde etti.

Tadım sonrası beklenmedik bir olay yaşandı. Mavi Takım yarışmacısı Nigar, balık çorbası yaparken kullandığı balık suyunu bulaşıkların içine döktükten sonra geri alıp kullanınca şeflerden tepki topladı ve bu nedenle tabağı değerlendirmeye alınmadı.

MasterChef dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef'in yeni haftasında dokunulmazlığı kazanan Mavi Takım oldu. Kırmızı Takım ise bireysel dokunulmazlık için tekrar yarıştı.

Bireysel dokunulmazlık mücadelesinde, Kırmızı Takım'dan yarışmacılardan beş kardeş yahnisi yapmaları istendi. Yemeği en iyi yapan yarışmacı bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?

Takım oyununu kaybeden Kırmızı Takım, bireysel dokunulmazlık için yeniden yarıştı. Nevzat ve Erim, finalde en iyi iki tabakla öne çıktı. Şefler, Nevzat’ın yemeğini en beğenilen tabak olarak seçti ve Nevzat bireysel dokunulmazlığı kazandı.

MasterChef haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Nevzat, eleme adayı olarak Ayşe'yi seçti. İkinci eleme adayı ise takım arkadaşlarının oylaması sonucu belirlendi.

Haftanın ikinci eleme adayı kim oldu?

Oylama sonucunda en fazla oyu alarak eleme potasına giren ikinci isim Beril oldu.

MasterChef mavi Takım kaptanı kim oldu?

MasterChef'te en iyi baklavayı yapan yarışmacı Mavi Takım kaptanı seçildi. Zübeyde, şeflerden tam puan alarak bu hafta Mavi Takım kaptanı oldu.

MasterChef kırmızı Takım kaptanı kim oldu?

Zübeyde, Kırmızı Takım kaptanı olarak Akın'ı seçti.

Mavi Takım:

Zübeyde (Kaptan)
Alper
Emre
Onur
Eda
Şirin
Yudum
Beyza
Nigar
Hakan

Kırmızı Takım:

Akın (Kaptan)
Semih
Kerem
Kaan
Nevzat
Muratcan
Ezgi
Beril
Erim
Ayşe

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri