Masterchef'te Bu Hafta : Akşam Kim Elendi? 8 Eylül 2024

MasterChef 2024 yarışmasında eleme heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Peki "Masterchef'te Bu Hafta : Akşam Kim Elendi?" İşte tüm detaylar...

MasterChef 2024 yarışmasında eleme heyecanı hız kesmeden devam ediyor. 8 Eylül Pazar akşamı ekranlara gelen bölümde yarışmacılar, elenmemek için kıyasıya mücadele ettiler. Şefler bu hafta yarışmacılardan Giresun tombul fındığı ile yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Peki, MasterChef’te kim elendi? İşte detaylar...

8 Eylül Pazar MasterChef Kim Elendi?

MasterChef’te elenen isim merakla bekleniyordu. Eleme gecesinin sonunda yarışmaya veda eden isim Zeynep oldu.

MasterChef Eleme Potasında Kimler Var?

8 Eylül Pazar günü MasterChef eleme potasında yer alan isimler şunlar oldu:

  • Nigar
  • Beril
  • Alper
  • Muratcan
  • Eda
  • Zeynep

Bu yarışmacılar, eleme gecesinde yarışmaya devam edebilmek için son kez şeflerin karşısına çıktı. Her biri en iyi performansını sergileyerek MasterChef’te kalmayı hedefledi.

Eleme Gecesinin Teması: Giresun Tombul Fındığı

Bu hafta eleme oyununda yarışmacılardan Giresun tombul fındığı kullanarak yaratıcı bir yemek yapmaları istendi. Şefler, yaratıcılık ve lezzeti birleştiren bir tabak beklerken, hangi yarışmacının eleneceği nefesleri kesti.

MasterChef’te Elenen İsim Kim Oldu?

MasterChef’te bu hafta elenen isim Zeynep oldu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri