Merkür ve Jüpiter kontakta; iletişim iyileşiyor! Bu hafta burçları neler bekliyor?

Bu hafta, Merkür’ün Akrep burcuna geçişiyle finansal astrolojide altın ve gümüş gibi değerli madenlerde artış olabilir.

Bu hafta, Merkür’ün Akrep burcuna geçişiyle finansal astrolojide altın ve gümüş gibi değerli madenlerde artış olabilir. Salı günü, Merkür'ün Jüpiter'le yapacağı olumlu açı sayesinde eğitim, hukuk, ticaret ve turizm gibi alanlarda şanslı fırsatlar yakalayabiliriz. Özel hayatımızda önemli kararlar almak ve projelere başlamak için de uygun bir gün olacak.

Venüs ve Mars arasındaki olumlu açı, ilişkilerde dengeyi sağlarken, sanatta ve sporda başarılar söz konusu olabilir. Bireysel olarak Salı gününü iyi kullanalım.

Çarşamba sabahı Jüpiter geri hareketine başlıyor; bu da finansal piyasalarda duraksama veya gerileme sürecini işaret ediyor. Önümüzdeki dört ay boyunca piyasada dalgalanmalar olabilir. Bu dönemi stratejilerimizi gözden geçirmek ve şanslı alanlarda yeniden değerlendirme yapmak için kullanabiliriz.

Bu hafta burçları neler bekliyor?

Koç Burcu: Koç burçları bu hafta Jüpiter ile Merkür arasında oluşacak kontak ile iletişimde ve sosyal ilişkilerde kendinizi daha rahat ifade etmeye başlayabilirsiniz. Bir süredir kafanızda planladığınız projeler varsa, bu açı projeleri yoluna koymaya ve harekete geçmek için çok uygun. Önemli kişiler ile kurulacak kontaklar önünüze yeni yollar açabilir. Ortaklıklar ve sözleşmeler için bu hafta sizleri destekliyor. Anlaşmazlıkların sona ermesi ve barışçıl ortamlar yaratmak için bu hafta sizlerden yana. Karşınıza çıkacak fırsatları daha net ve ikna edici şekilde değerlendirmeniz olası.

Boğa Burcu: Boğa burçları bu hafta Jüpiter ve Merkür arasında oluşacak olan kontak ile iş ortamında düzenli ve uyumlu şekilde ilerleme yakalayabilirsiniz. İş arayan boğa burçları kolaylıkla iş bulabilir, işlerini büyütmek isteyenler büyütebilir. Daha iyi hissetmek için farklı yöntemler deneyebilir, hayatınıza özellikle sağlık noktasında yenilenme getirebilirsiniz. Özellikle bu hafta boğa burçları iş ve kariyer alanlarında maddi artış yaşayabilir; kazanç artışı ve yeni iş teklifleri alabilirler.

İkizler Burcu: İkizler burcu bu hafta Jüpiter ve Merkür arasında oluşacak olan kontak ile kendinizi daha rahat ve açık ifade edebileceksiniz. Zihinsel olarak aktif olacak; öğrenmek, öğretmek ve bilgiye doymak isteyeceksiniz. Kariyer ve eğitim alanında güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eski arkadaşlarınız ile arayı düzeltebilir, sosyal çevrenizi genişleterek yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Özel hayatında kimse olmayan ya da birileri ile görüşen ikizler burçları bu hafta ciddileşme, adını koyma yoluna girebilirler.

Yengeç Burcu: Yengeç burçları bu hafta Jüpiter ve Merkür arasında oluşacak olan kontak ile ev ve aile yaşamında dengeli bir döneme geçebilirsiniz. Aile içinde çözülmeyen sorunlar bu hafta çözülebilir; barışmalar yaşanabilir. Daha akıcı ve yapıcı bir iletişim kurabilirsiniz. Aile içinde yeni bir düzen ve iletişim sistemi geliştirmeniz olası. Kafanızdaki sorulara ve ruhsal problemlerinizde aydınlanma yaşayabilir; bu konulara yönelerek kendinizi rahatlatacak etkinliklere katılabilir, çokça fayda görebilirsiniz.

Aslan Burcu: Aslan burçları bu hafta Jüpiter ve Merkür arasında oluşacak olan kontak ile arkadaş gruplarınızda sorunlara diplomatik şekilde çözüm bulacak kişi olacaksınız. Anlaşmazlıklar ve uzun süredir aklınızı kurcalayan sorunları bu hafta çözmeniz olası gibi duruyor. Sosyal çevrenizi genişletebilir, yeni bağlar kurabilirsiniz. Geleceğe yönelik planlar yapmak için yeni başlangıçları planlamak için çok uygun bir hafta olacak. Sosyal çevrenizden fazlasıyla destek görebilir, ortaklık ve işbirlikleri içerisine girebilirsiniz.

Başak Burcu: Başak burçları bu hafta Jüpiter ve Merkür arasında oluşacak olan kontak ile maddi gelirlerinizi artırabilir; yatırımlarınızı akıllıca yöneterek finansal olarak düzelme yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirmek ve bütçeyi dengelemek için harika adımlar atabilirsiniz. Bu hafta maddi anlamda büyüme ve iyileşme yaşayabilir; ek iş imkanları elde edebilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi daha güzel ifade edebilir; önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni projeler ve ortaklıklar konusunda şansınız yaver gidebilir; güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Terazi Burcu: Terazi burçları bu hafta Jüpiter ve Merkür arasında oluşacak olan kontak ile önemli görüşmeler ve toplantılara katılabilirsiniz. Daha net ve dengeli adımlar atabilirsiniz. Zihinsel ve ruhsal yönden ilerlemeler ve iyileşmeler yaşamanız olası gibi duruyor. Yeni iş birlikleri ve ortaklıklara katılabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler ve eğitim alanlarında güzel haberler alabilir; yeni fırsatlar kazanabilirsiniz.

Akrep Burcu: Akrep burçları bu hafta Jüpiter ve Merkür arasında oluşacak olan kontak ile zihinsel bir açılım yaşayabilir; yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Borçlar ve ortak finansal konular ön plana çıkabilir. Ekonomik anlamda önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir; yatırım ve borçlar gündeminizde olabilir. Borçlarınızı yapılandırarak finansal anlamda denge bulmanız mümkün. Yeni kazanç kapıları keşfedebilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde sorunları yapıcı şekilde çözebilirsiniz.

Yay Burcu: Yay burçları bu hafta Jüpiter ve Merkür arasında oluşacak olan kontak ile iş, sosyal ve arkadaş çevrenizdeki insanlarla dengeli ve uyumlu hareket etmeye başlayabilirsiniz. Farklı fikir ve bakış açılarına sahip insanlarla tanışabilir; yeni sosyal bağlantılar kurabilirsiniz. Sosyal çevrenizi ve iş çevrenizi genişleterek yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eğitim ve iş amaçlı seyahatler yapabilir; bu seyahatlerde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni ortaklıkların yanı sıra özel anlamda birileri ile de tanışabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Oğlak burçları bu hafta Jüpiter ve Merkür arasında oluşacak olan kontak ile kariyerinizde denge ve stratejik tutumlar sergilemeye başlayabilirsiniz. İş ortamınızda daha çözüme odaklı yaklaşarak mevcut sorunlarınızı kolay bir şekilde çözebileceksiniz. Uzun süredir aklınızda olan proje ve girişimlerinizi hayata geçirmeniz için çok uygun bir hafta. İletişim ağınızı genişletmeniz ya da farklı alanlarda kendinizi göstermek için ideal bir haftadasınız. İşleri düzenlemek ve projelerinizi yoluna koymak için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kova Burcu: Kova burçları bu hafta Jüpiter ve Merkür arasında oluşacak olan kontak ile zihinsel olarak aktif bir hafta sizi bekliyor. Yeni projelere başlayabilir; yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. Projelerinizi ve fikirlerinizi hayata geçirmek için bu hafta çok uygun. Yeni seyahat planları yapabilir; yeni yerler keşfetmeye gidebilirsiniz. Romantik ilişkilerde hareketlilik yaşayabilir; yeni tanışmalar ve ilişkilerinizde büyüme yaşayabilirsiniz. İlişkisi olan kova burçları bu hafta iletişimini artırarak ilişkilerinizi derinleştirebilir.

Balık Burcu: Balık burçları bu hafta Jüpiter ve Merkür arasında oluşacak olan kontak ile finansal konularda adil ve akıllıca kararlar alabileceksiniz. Ortaklıklar ve finansal kaynaklar, yatırımlar ve krediler gibi konular gündeminizde olabilir. Harcamalarınızı gözden geçirebilir ve yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu hafta yatırımlar yapmayı düşünebilir; mevcut maddi kaynaklarınızı genişletebilme fırsatı yakalayabilirsiniz. Mevcut işinizde sorunlar çözüme kavuşurken ek gelir etmeniz olası. Balık burçları bu hafta ikili ilişkilerde net kararlar verebilir ve atacakları romantik adımların karşılığını alabilir; uzun soluklu ilişkilere başlayabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri