Milli maç bugün mü? Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda? Muhtemel 11, kadrolar

Türkiye, Uluslar Ligi müsabakasında Karadağ ile kozlarını paylaşacak. Müsabakaya dair detaylar haberimizde.

Uluslar Ligi'nde heyecan sürüyor. A Milli Takım, geride kalan iki maçta bir galibiyet ve bir beraberlik alarak grup liderliğini sürdürüyor.

Montella’nın ekibi, Galler’in averajla önünde bulunuyor ve bu avantajı korumayı hedefliyor. Gruptaki diğer maçta İzlanda, Galler ile karşılaşırken, Türkiye ise Karadağ karşısında hata yapmamayı planlıyor. İlk maçta Galler ile 0-0 berabere kalan milli takım, ikinci karşılaşmada İzlanda’yı 3-1 yendi. Karadağ ise son maçında Galler’e 2-1 mağlup oldu. Karadağ’ın kadrosunda Krstovic, Bubanja, Vukcevic ve Rubezic gibi isimler yer alıyor. Peki, Türkiye - Karadağ maçı ne zaman ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Milli Takım Liderliğini Korumak İstiyor

Türkiye’nin Karadağ ile oynayacağı maç 11 Ekim Cuma günü saat 21:45’te başlayacak. Uluslar B Ligi’nde yer alan milliler, grup birinciliğini elde ederse A Ligi’ne yükselmeyi başaracak. İlk iki maç sonunda 4 puan toplayan Türkiye, Karadağ karşısında avantajını sürdürmek istiyor. Gruptaki diğer rakipleri İzlanda ve Galler ile de karşılaşacak olan Türkiye, puan tablosunda liderlik koltuğunu koruma amacında. İşte güncel puan durumu:

  1. Türkiye – 4 puan
  2. Galler – 4 puan
  3. İzlanda – 3 puan
  4. Karadağ – 0 puan

Türkiye - Karadağ Maçı Ne Zaman?

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Türkiye - Karadağ maçını İtalyan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Yardımcı hakemler Alessio Berti ve Luigi Rossi olacak, dördüncü hakem ise Matteo Marchetti.

Muhtemel 11

Teknik direktör Montella'nın şu 11'le sahaya çıkması bekleniyor: Uğurcan, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, Yunus, Arda, Kerem, Kenan (Barış).

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Maç Türkiye’de TV8'den canlı yayınlanacak, yurt dışında ise Exxen platformundan takip edilebilecek.

Barış Alper Sahada Olabilecek

Galler maçında kırmızı kart gören ve İzlanda maçını kaçıran Barış Alper Yılmaz'ın cezası sona erdi. Teknik direktör Montella'nın şans vermesi durumunda forma giyebilecek.

Sakatlıklar ve Kadro Değişiklikleri

Milli takımda sakatlıkları bulunan Mert Günok ve İsmail Yüksek kadrodan çıkarıldı, yerlerine kaleci Berke Özer dahil edildi. Ayrıca, Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar ve Ozan Kabak da sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri