Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den hainlere gözdağı! "Son terörist yok olup gidinceye kadar..."

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler açıklamalarda bulundu.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terör saldırısının düzenlendiği TUSAŞ'ta yapılan anma töreninde açıklamalarda bulundu.

Terörle mücadele için kararlılık mesajı veren Bakan Güler, "Son terörist bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in açıklamaları şu şekilde;

Menfur saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Acımız büyük ancak evlatlarımızın intikamını almak için kudretimiz daha büyük ve kararlılığımız tam.

Hain saldırı, terörist ve hamilerinin; tam bağımsızlık ülkümüzün lokomotifi olan, yerli ve milli savunma sanayimizden ne kadar rahatsızlık duyduklarının da işaretidir.

TUSAŞ'ta savunma sanayimizin gözbebeği sistemler üretilmektedir. Böylesine kritik bir tesisin hedef alınması tesadüf değildir. Bir maşa olan terör örgütleri ve onları güden karanlık güçlerin niyetlerini gayet iyi biliyoruz. Ancak Türkiye hiçbir tehdide boyun eğmemiştir ve eğmeyecektir. Hainlerin oyunun bozmaya devam edeceğiz. Savunma sanayinde daha kararlı ilerleyeceğiz. TUSAŞ bundan sonra da elde edeceği başarılarla göğsümüzü kabartacaktır.

Asil milletimiz de emin olsun ki; ülkemize, halkımıza, güvenlik ve huzuruna kasteden şer odaklarını bertaraf etmeye, son terörist bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar mücadelemize azim ve kararlılıkla devam edeceğiz.

Kahraman silahlı kuvvetlerimiz dün gece Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik hava harekatları icra etmiştir. 29'u Irak, 18'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere 47 terör hedefi tam isabetle vurulmuş, çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Terör örgütlerinin tüm tesis ve faaliyetlerinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da meşru hedefimiz olacağının herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Operasyonlar tavizsiz şekilde devam edecektir. PKK, PYD ve YPG başta olmak üzere hiçbir hain terör örgütü mensubu kahraman mehmetçiğin pençesinden kurtulamayacaktır.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri