Naomi Campbell Türkiye'ye geldi: Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Dünyaca ünlü süper model Naomi Campbell, Naomi Campbell Türkiye'ye geldi: Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?...

Dünyaca ünlü süper model Naomi Campbell, tatil için Türkiye'nin gözde tatil bölgelerinden biri olan Bodrum'u tercih etti. Türkbükü'nde zodyak bottan inerken görüntülenen Campbell, paparazziler tarafından fark edilince hızla geri dönmek istese de bu fikrinden vazgeçti. Gazetecilerden kaçmak için girdiği bir dükkanda, 10 çift sandalet satın alarak dikkatleri üzerine çekti. İçeride sandalet denerken görüntülenmemek adına hızlıca alışverişini tamamlayan Campbell, korumasını devreye sokarak gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Naomi Campbell Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Naomi Eliane Campbell, 22 Mayıs 1970'te Londra'da doğdu. Jamaikalı bir balerin olan annesi Valerie Campbell tarafından büyütülen Campbell, biyolojik babasını hiç tanımadı. Mankenlik kariyerine 15 yaşında başlayan Campbell, kısa sürede moda endüstrisinin en tanınmış ve talep gören modellerinden biri haline geldi. 1980'lerin sonu ve 1990'ların en parlak dönemlerinde, moda dünyasında süper model olarak adlandırılan altı modelden biri olarak ün kazandı.

Mankenlik Kariyerinde Öne Çıkan Başarılar

Naomi Campbell, ilk büyük çıkışını 1986 yılında Elle dergisinin İngiltere baskısı için poz vererek yaptı. 1988 yılında Fransız Vogue ve Amerikan haber dergisi TIME'ın kapaklarında yer alarak, bu dergilerin kapağında yer alan ilk siyah model oldu. O zamandan beri, sektörün en ünlü ve aranan modellerinden biri olarak kariyerine devam etti. 1991 yılında People dergisi tarafından "Dünyanın En Güzel 50 İnsanı" listesine seçildi ve 1999 yılında Playboy dergisi için cesur bir poz verdi.

Oyunculuk ve Müzik Kariyeri

Campbell, mankenliğin yanı sıra oyunculuk ve şarkıcılığı da denedi. 1995 yılında çıkardığı "Baby Woman" adlı albümü, dünya çapında bir milyondan fazla kopya sattı. Japonya'da Kubota Toshinobu ile seslendirdiği "La La La Love Song" parçası, Oricon listelerinde 1 numaraya kadar yükseldi.

Özel Hayatı ve İnsani Çalışmaları

Naomi Campbell, babasıyla hiç tanışmayan bir çocuk olarak, moda dünyasında birçok baba figürü edindi. Tunuslu moda tasarımcısı Azzedine Alaïa'yı baba olarak görürken, Quincy Jones ve Chris Blackwell gibi isimlere de büyük saygı duyuyor. Ayrıca, eski Güney Afrika devlet başkanı Nelson Mandela ile de yakın bir ilişkisi vardı ve Mandela, Campbell'den "fahri torunu" olarak bahsederdi. Campbell, Mandela'nın birçok siyasi kampanyasına ve insani nedenlere destek verdi.

Türkiye Tatili ve Bodrum'da Geçirdiği Anlar

Naomi Campbell, Bodrum'da tatil yaparken paparazzilerin radarına takıldı. Türkbükü'nde zodyak bottan inip hızla bir dükkana giren Campbell, 10 çift sandalet satın alarak dükkandan ayrıldı. Gazetecilerin çekim yapma çabalarına karşı korumasını devreye sokan ünlü model, Bodrum tatilini gözlerden uzak geçirmeye çalışıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri