Neler Oluyor Hayatta Nur Tuba neden yok? Ayrıldı mı, neden ayrıldı?

"Neler Oluyor Hayatta" programında sunucu Nur Tuğba Namlı'nın ayrılıp ayrılmadığı araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

"Neler Oluyor Hayatta" programında sunucu değişikliği yaşandı. Deneyimli haberci Ferda Yıldırım, Hakan Ural'ın yeni partneri oldu. Bu gelişme üzerine izleyiciler, "Nur Tuğba Namlı programdan ayrıldı mı, neden ayrıldı?" sorusunu gündeme getirdi.

Programın yeni sezon sunucuları artık Ferda Yıldırım ve Hakan Ural.

NAMLI, AYRILIĞINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Uzun süredir Hakan Ural ile birlikte "Neler Oluyor Hayatta" programını sunan Nur Tuğba Namlı, 19 Temmuz’da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla programdan ayrıldığını duyurdu ancak ayrılık nedenine değinmedi.

Namlı, Hakan Ural ile çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Artık paylaşma ve duygularımı ifade etme zamanı geldi… 4,5 yıldır Kanal D ekranlarındayız ve Hakan Ural ile birlikte toplamda 7 yılımız geçti. Bu vedayı kelimelere dökmek benim için gerçekten çok zor."

Ne kadar teşekkür etsem az...

Programın her gününde sizlerin sevgisini hissettim ve umarım benim sevgim de sizlere ulaştı. Sizi çok seviyorum ve yeni projelerde tekrar buluşmayı umuyorum. Hepinize sonsuz teşekkürler ve sevgiler!"

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri