Neslim Güngen Kimdir? Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor, Tutuklandı mı, Hapiste mi, Neden?

Sosyal medya fenomeni "Neslim Güngen Kimdir? Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor, Tutuklandı mı, Hapiste mi, Neden?" İşte tüm detaylar...

Sosyal medya fenomeni "Neslim Güngen Kimdir? Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor, Tutuklandı mı, Hapiste mi, Neden?" İşte tüm detaylar...

Neslim Güngen Kimdir?

Neslim Güngen, 1986 yılında Türkiye'de doğmuş ve güzellik sektöründe ün yapmış bir isimdir. Babası Gümüşhaneli, annesi ise Çankırılıdır. 13 yaşında kuaförlük ve güzellik sektörüne adım atan Güngen, 19 yaşında anne olmuş ve 22 yaşında yurt dışında çeşitli eğitimlere katılarak 5 yıl boyunca kendini geliştirmiştir. 2007 yılından itibaren sosyal medya platformlarında makyaj ve güzellik videoları ile tanınmaya başlamış ve geniş bir takipçi kitlesi edinmiştir.

Neslim Güngen Kaç Yaşında?

Neslim Güngen, 1986 doğumlu olup 2024 yılı itibarıyla 38 yaşındadır.

Neslim Güngen Ne İş Yapıyor?

Neslim Güngen, kuaförlük ve güzellik sektöründe faaliyet göstermektedir. Sosyal medya platformlarında aktif olarak yer alıp, makyaj ve güzellik üzerine çektiği videolarla geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştır. Bu sayede, sosyal medya fenomeni olarak tanınmaktadır.

Neslim Güngen Tutuklandı mı?

Evet, Neslim Güngen, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında çeşitli suçlamalarla gözaltına alınmıştır.

Neslim Güngen Hapiste mi, Neden?

Neslim Güngen, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" gibi suçlamalarla gözaltına alınmış ve mahkeme tarafından tutuklu yargılanmasına karar verilmiştir. Şu anda Bakırköy Cezaevi'nde tutuklu bulunmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri