"Oruç Bakan Arınç'ı yormuş! "

Dünkü Gümüşhane gezisi sırasında Bakanlığına bağlı TRT muhabirlerini göremeyince "TRT'ciler de Milli Gazete gibi, iş bittikten sonra gelir" diyen Bülent Arınç'a Milli Gazete bugün sürmanşetten yanıt verdi... Gazetenin Bülent Arınç'a yanıtı şöyle oldu: Baş

Dünkü Gümüşhane gezisi sırasında Bakanlığına bağlı TRT muhabirlerini göremeyince "TRT'ciler de Milli Gazete gibi, iş bittikten sonra gelir" diyen Bülent Arınç'a Milli Gazete bugün sürmanşetten yanıt verdi...

 

Gazetenin Bülent Arınç'a yanıtı şöyle oldu:

 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kendisine bağlı olan TRT'yi çalıştıramamasının hıncını Milli Gazete'den almaya kalkıştı. Gümüşhane'deki temaslarını takip edemedeğine inandığı kendine bağlı kurumu eleştirirken talihsiz ifadelerde bulunan Arınç, "Siz de Milli Gazete gibi iş bittikten sonra geliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

 

Biz bunu Sayın Bakan'ın oruçlu haline bağlıyoruz. Ancak bir şeyi hatırlatmak istiyoruz ki oruçlu insanlar hak hukuk meselelerinde her zamankinden daha titiz davranmalı, kalp kırmama, hakaret etmeme konularında azami derecede itina göstermelidir. Bunları yapamıyorsanız o zaman "Ben oruç tutmaya dayanamıyorum deyip" Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan fetva istemeli"

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri