ÖSYM hk101 hatası ne demek? Hata veriyor! Neden giremiyorum? Ne zaman açılacak?

ÖSYM'nin 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sonuçlarını açıklamasının ardından sistemde çeşitli teknik sorunlar yaşanıyor. Detaylar haberimizde.

2024-YKS yerleştirme sonuçları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) internet sitesinde yayımlandı. Devlet üniversitelerinde toplam kontenjanın yüzde 98,8'i ve önlisans programlarının kontenjanlarının tamamı dolmuş durumda.

Tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından ÖSYM'nin web sitesinde meydana gelen yoğunluk nedeniyle bazı teknik problemler yaşanıyor. Bunlardan biri de HK101 hatası.

HK101 hatası nedir?

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından ÖSYM sitesinde yaşanan yoğunluk, teknik aksaklıklara yol açabiliyor. Adayların karşılaştığı HK101 hatası, genellikle bu yoğunluktan kaynaklanmaktadır. Eğer bu hata ile karşılaşırsanız, tarayıcınızı değiştirerek siteye tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Farklı bir tarayıcı kullanmanıza rağmen sorun devam ediyorsa, internet bağlantınızı kontrol edip bir süre sitenin yoğunluğunun azalmasını beklemeniz gerekebilir.tan kaynaklı olabilir. Hk101 hatası ile karşılaşan adaylar tarayıcısını değiştirerek siteye girişi tekrar denemelidir. Farklı tarayıcı kullanmanıza rağmen sorun devam ediyorsa internet bağlantınızı kontrol edip bir süre sitedeki yoğunluğun azalmasını beklemelisiniz.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri