Otobüs yolculuğu yapacaklar dikkat! Bu tuzağa düşmeyin

Bir otobüs firması sattığı biletler ile iki yıldır vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.

Bir otobüs firması, 4’lü koltuk sırasında yer alan 38 numaralı koltuğu "tekli koltuk" olarak satılışını yapmaya ve yolcularını mağdur etmeye devam ediyor.

Binlerce vatandaş, internet üzerinden ek ücret ödeyerek aldıkları tekli koltuk yerine dörtlü koltuklarla karşılaştıklarını belirtiyor.

2 Yıldır Devam Ediyor

Yaklaşık 2 yıldır devam eden bu sorunun, firmanın internet sisteminde düzeltme yapılmaması nedeniyle çözülemediği belirtiliyor. Yolcular, şikayet siteleri ve firmanın satış noktalarına yapılan geri bildirimlere rağmen, mağduriyetlerinin giderilmediğini dile getiriyor. Yolcular, firmanın hala bu koltuğu "tekli koltuk" olarak satmaya devam ettiğini ifade ediyor.

Firma Yetkililerinden Net Açıklama Gelmedi

Firma yetkilileriyle yapılan görüşmelerde, bu sorunun uzun süredir farkında oldukları, ancak sistemlerinin Almanya’da bulunduğu için bu konuda bir düzelme sağlanamadığı belirtiliyor. "Neden hala 38 numaralı koltuk tekli koltuk olarak satılıyor?" veya “Neden bu sorun bilindiği halde 38 numaralı koltuğun satışı internette kapatılmıyor?” sorularına ise net bir yanıt verilmediği ifade ediliyor.

Yolcular, firmanın bu durumu uzun süredir görmezden gelmesini eleştiriyor ve 38 numaralı koltuğun internet üzerinden hala tekli koltuk olarak satışa sunulmasına tepki gösteriyor. Birçok mağdur vatandaş, firmanın bu konuda adım atmasını bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri