Prens 3. sezon yayın tarihi! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? BluTV Prens yeni sezon

Prens'in 3. sezon tarihi merakla araştırılıyor. Ses getiren yapım için yeni sezonu heyecanla bekleyen izleyici "Prens 3. sezon ne zaman?" sorusunun cevabını arıyor. Peki, Prens 3. sezon ne zaman? İşte tüm detaylar...

BluTV'nin büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Prens dizisi için 3. sezon heyecanla bekleniyor. Giray Altınok ve Kerem Özdoğan’ın senaryosunu yazdığı popüler dizi Prens, geride bıraktığı 2 sezonda rekor kırdı.

PRENS 3. SEZON NE ZAMAN?

MGX Film'in yapımcılığını üstlendiği ve sosyal medyada viral olan dizi için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Prens dizisinin 3. sezonunun 2025 Şubat ayında yayınlanması öngörülüyor.

PRENS DİZİSİNİN KONUSU

"Prens" dizisi, Bongomia Hükümdarlığı'nda geçen ve ciddiye alınmayan veliaht prensin eğlenceli ve sürükleyici hikayesini merkezine alıyor.

Giray Altınok’un hayat verdiği isimsiz ortanca kardeş olan Prens, ailesi tarafından sürekli göz ardı edilse de krallığın geleceğini değiştirecek bir maceraya atılır.

Kraliyet ailesinin en önemsiz üyesi olarak görülen Prens, bu beklenmedik serüvende, hem kendi hayatını hem de Bongomia’nın dengelerini derinden sarsar.

PRENS DİZİSİ OYUNCULARI

Giray Altınok
Ceyda Düvenci
Aslı Tandoğan
Serdar Orçin
Çağdaş Onur Öztürk
Kerem Özdoğan
Derya Pınar Ak
Bahadır Vatanoğlu
Onur Özaydın
Çağlar Ertuğrul

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri