Reha Muhtar öldü mü? Kaç yaşında, nereli? Kiminle evli, çocukları! Son hali

Gazeteci Reha Muhtar'ın yüksekten düşerek yoğun bakıma alındığı ifade edildi.

Gazeteci Reha Muhtar'ın yüksek bir yerden düşerek hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakıma alındığı bildirildi.

Muhtar'ın, İstanbul Sarıyer'deki evinde merdivenlerden düşerek yaralandığı öğrenildi. 65 yaşındaki gazeteci, gece saat 1 civarında Maslak'ta bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

Halk TV'nin haberine göre, Reha Muhtar entübe edilerek yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, konuya ilişkin olarak "Oğluma ulaşamıyorum. Reha Bey'in durumu hakkında da herhangi bir bilgim yok. Akşamdan beri oğlum telefonlarını açmıyor" açıklamasını yaptı.

Reha Muhtar kimdir?

Reha Muhtar (d. 21 Temmuz 1959, İstanbul), Türk televizyon programcısı, yorumcusu ve haber sunucusudur.

Babası aslen Kerküklü bir Irak Türkmenidir ve Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nde Arap Dili ve Edebiyatı bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışıyordu. Bu nedenle, Reha Muhtar kış aylarını Ankara'da, yaz aylarını ise İstanbul'da geçirdi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde tamamladı. Üniversite eğitimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu'nda aldı.

Gazetecilik kariyerine 1980 yılında başlayan Muhtar, 1981'de Milliyet gazetesinin Ankara bürosunda dış politika ve siyaset muhabirliği yaptı. Daha sonra TRT'ye geçerek Atina, Yunanistan'da muhabir olarak çalıştı ve burada Yunanistan briç şampiyonu oldu. 1991'de CNN International'ın "Crossfire" programına benzer bir format olan "Ateş Hattı" programını hazırlamaya başladı. 1993'te TRT'den ayrılarak Kanal D'ye geçti, ancak 1994'te Kanal D satılınca TRT'ye döndü. 1995'te TRT'den tekrar ayrılıp Star TV'ye geçti, ancak kısa bir süre sonra Kanal D'ye geri döndü. 1996 yılında Kanal D'den tekrar ayrılarak Show TV'de ana haber sunucusu ve haber genel yayın yönetmeni oldu.

2000 yılında Akşam gazetesinde yazmaya başladı. 2002'de Show TV ve Akşam gazetesinden ayrıldıktan sonra Star TV'ye geri döndü. 2003 yılında Star TV'den ayrılarak Star gazetesinde yazarlık yaptı, ancak aynı yıl içerisinde Star Medya Grubu'ndan da ayrıldı. 2004 yılında atv'ye geçerek "Akademi Türkiye" jürisi oldu ve Sabah gazetesinde yazmaya başladı. 2006'da Ciner Medya Grubu'ndan ayrılan Reha Muhtar, Show TV'de Metin Uca ile birlikte "PişşTi" adlı programı sundu. Programın bitmesinin ardından Show TV'den ayrılarak Vatan gazetesinde yazmaya başladı. 2007'de FOX'ta "Çapraz Ateş" programını sundu, ancak programın sona ermesiyle bu kanaldan da ayrıldı. 2009 yılında CNN Türk'te "Çok Farklı" programını yaptı, ardından Kanaltürk'te Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar ile "Son Kale" programlarını sundu. 2011'de Kanaltürk'teki programının ardından bu kanaldan da ayrıldı. Muhtar, 2016 yılı Kasım ayında Vatan gazetesinden de ayrıldı.

Kişisel hayatında, 1983'te gazeteci Selin Çağlayan ile evlendi, ancak bu evlilik beş yıl sürdü. 2001'de şarkıcı Nilüfer ile başlayan ilişkisi 2003'te sona erdi. 2006-2007 yıllarında şarkıcı Gülşen'le yaşadığı ilişki magazin medyasında geniş yer buldu. 2008'de oyuncu Deniz Uğur'la ilişkisi başladı ve 2010'da sona erdi. Reha Muhtar, Nilüfer’in kızı Ayşe Nazlı’nın manevi babasıdır ve Deniz Uğur'la olan ilişkisinden 2009 yılında dünyaya gelen Mina ve Poyraz adında ikiz çocukları bulunmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri