Rojin Kabaiş bulundu mu? Olayı nedir? Son dakika, son durum

Rojin Kabaiş bulundu mu? Son durum ne? Detaylar haberimizde.

Rojin Kabaiş'in kaybolmasının ardından yapılan arama çalışmaları sürüyor. Kabaiş'in nerede olduğu ve nasıl kaybolduğuna dair detaylar merak konusu.

21 yaşındaki Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencisi olan Rojin Kabaiş, 10 gündür kayıp. 8 Ekim itibariyle yaşanan son gelişmelerde, ailesi ve sevenleri genç kadından haber almak için umutla bekliyor. Van ve çevresinde devam eden arama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Rojin Kabaiş, Van YYÜ Eğitim Fakültesi'nde Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü'nde birinci sınıf öğrencisi olarak öğrenim görmekteydi.

27 Eylül 2024 tarihinde Diyarbakır'dan Van'a gelerek yerleştiği yurtta kaldıktan sonra, sahil kenarında yürüyüş yapmak üzere yurttan ayrıldı. Kameralara yansıyan görüntülerde, annesiyle görüntülü konuştuğu ve ardından bir büfeden alışveriş yaptığı görülüyor.

Sahile ulaştıktan sonra kısa bir süre Van Gölü'nü izleyen Rojin, bir daha kendisinden haber alınamadı. Rojin henüz bulunabilmiş değil.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri