Röntgenci Genç Yakalandı

Edinilen bilgiye göre Yeşilyurt semtinde evlerin arka pencerelerine yaklaşarak evlere baktığı öne sürülen G.G. (26) isimli şahıs, polis ekiplerince uzun süren kovalamaca sonucu, saklandığı ağaçlık bölgede yakalanarak, gözaltına alındı.Alkollü olduğu belir

Edinilen bilgiye göre Yeşilyurt semtinde evlerin arka pencerelerine yaklaşarak evlere baktığı öne sürülen G.G. (26) isimli şahıs, polis ekiplerince uzun süren kovalamaca sonucu, saklandığı ağaçlık bölgede yakalanarak, gözaltına alındı.

Alkollü olduğu belirlenen genç, "Ben böyle bir şey yapmadım. Çok alkollüydüm. Uyumak için oraya gittim. Kimseye sarkıntılık etmedim" diye konuştu.

Özel bir şirkette çalışan ve şikayetçi olan Y.A. (25), "Akşam işten eve geldim. Evde yalnız kalıyorum. Arka penceremden
sesler geldiğini fark ettim. Eve hırsız girebileceğini düşünerek ışıkları kapattım ve perdenin arkasından gizlice baktım. Daha sonra pencereme yaklaşmış ve pantolonunu indirmiş bir kişi gördüm. Çok korktum ve hemen polise haber verdim. Polis ekipleri geldi ve şahsı evimin oradan alıp götürdü. Polis ekiplerine çok teşekkür ederim" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri