Sevilla - Getafe Maçı İzle: Hangi Kanalda? Saat Kaçta? İlk 11'ler

Sevilla - Getafe Maçı İzle: Hangi Kanalda? Saat Kaçta? İlk 11'ler İşte tüm detaylar...

Futbolseverler bu heyecan dolu karşılaşmayı nasıl ve nereden izleyebileceğini merak ediyor. İşte, Sevilla - Getafe maçı hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar.

Sevilla - Getafe Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Sevilla ile Getafe arasında oynanacak La Liga 5. hafta mücadelesi futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Maç, S Sport ve S Sport Plus kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Dijital platformlarda da S Sport Plus uygulaması üzerinden maçı izleyebilirsiniz.

Sevilla - Getafe Maçı Ne Zaman?

Sevilla ile Getafe, 14 Eylül 2024 Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Bu kritik mücadele futbolseverler için La Liga heyecanını zirveye çıkaracak. Maç, hafta sonu keyfi yapmak isteyenler için harika bir seçenek sunuyor.

Sevilla - Getafe Maçı Saat Kaçta?

La Liga'nın 5. haftasında oynanacak Sevilla - Getafe maçı 19:30'da başlayacak. İki takım da galibiyet için sahada olacak ve futbolseverler bu heyecanı kaçırmak istemeyecek.

Sevilla - Getafe Maçı İlk 11'ler

Maç öncesi Sevilla ve Getafe'nin sahaya süreceği kadrolar merak konusu. Teknik direktörler son antrenmanlardan sonra sahaya çıkacak 11'leri belirleyecekler. İşte tahmin edilen ilk 11'ler:

Sevilla Tahmini İlk 11:

  1. Marko Dmitrović
  2. Jesús Navas
  3. Loïc Badé
  4. Nemanja Gudelj
  5. Marcos Acuña
  6. Ivan Rakitić
  7. Joan Jordán
  8. Oliver Torres
  9. Lucas Ocampos
  10. Rafa Mir
  11. Youssef En-Nesyri

Getafe Tahmini İlk 11:

  1. David Soria
  2. Damián Suárez
  3. Stefan Mitrović
  4. Omar Alderete
  5. Fabrizio Angileri
  6. Mauro Arambarri
  7. Nemanja Maksimović
  8. Carles Aleñá
  9. Borja Mayoral
  10. Jaime Mata
  11. Portu

Sevilla - Getafe Maçı Nerede Oynanacak?

Bu zorlu karşılaşma, Sevilla'nın ev sahibi olduğu Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'nda oynanacak. Sevilla taraftarları, takımlarına büyük destek vermek için tribünlerde olacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri