Sur cinayetindeki 3. kişinin sırrı çözüldü! Cinayet mahalli gezi parkuruna döndü

İstanbul'da 19 yaşındaki Semih Çelik'in İkbal Uzuner isimli genç kızı vahşice öldürdüğü Edirnekapı surlarına giden bazı sosyal medya kullanıcıları videolar çekmeye başladı. Çelik'in intihar ettiği sırada arkasında görünen üçüncü kişinin sırrı da çözüldü.

Türkiye'yi dehşete düşüren İkbal Uzuner cinayetinin yaşandığı Edirnekapı surları sosyal medya kullanıcıları tarafından etkileşim amacıyla kullanılmaya başlandı. Vahşi cinayetin işlendiği surlara giden bazı kişiler burada çektikleri videoları sosyal medya hesaplarında yayınlıyor.

Bazı sosyal medya kullanıcılarının büyük bir acının yaşandığı yerde TikTok videoları çekerek poz vermesi ve şarkılar söylemesi tepki çekti. Surlarda sprey boyayla oluşturulmuş yazının ise daha önceden yazıldığı belirlendi.

Surlarda halen cinayete ait bazı izler bulunuyor. Buna rağmen bazı kişiler meraktan, bazıları da paylaşım için vahşi cinayetin işlendiği yerlerde geziyor. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Semih Çelik (19) 4 Ekim Cuma günü Eyüpsultan'daki evinde Ayşenur Halil'i (19) boğazını keserek, Fatih ilçesinde İkbal Uzuner'i (19) de kafasını kesip vücudunu parçalara ayırarak vahşice katletmişti.

Cani, daha sonra Edirnekapı surlarından atlayarak intihar etmişti.

Çelik, surlardan atladığı sırada arkasında görülen kişi de merak konusu olmuştu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından çeşitli yorumlar yapıldı. Kimi ona yardım eden birinin olduğunu iddia ederken, kimi de bunun sadece bir gölge olduğunu düşünmüştü.

Görüntüdeki kişinin Çelik'i ikna etmek üzere surlara çıkan müzakereci polis memuru olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri