Tatlıses Canlı Yayını Kestirdi

Türk televizyon tarihinde örneğine az rastlanacak bir olay yaşandı. ATV'de canlı yayınlanan Süper Star adlı programa yarışmacı olarak katılan Serpil Benay adlı şarkıcı "Eski organizatör Hasan Bora tarafından yıllardır mesleğinde ilerlemesinin engellendiği



Türk televizyon tarihinde örneğine az rastlanacak bir olay yaşandı. ATV'de canlı yayınlanan Süper Star adlı programa yarışmacı olarak katılan Serpil Benay adlı şarkıcı "Eski organizatör Hasan Bora tarafından yıllardır mesleğinde ilerlemesinin engellendiğini" açıkladı.

Daha sonra da Bora ile yapılan bir söyleşi yayına girdi. Bora "İbo istedi, ben de Benay'ın üstünü çizdim" diye konuştu. O dönem Benay'a aşık olan ama ondan beklediği ilgiyi göremeyen Tatlıses'in kendisine "önünü kes" dediğini söyleyen Bora "Ben de dediğini yaptım" diye konuştu.

Programın konuklarından Erol Köse ise "Hasan Bora ile İbrahim Bey'in araları şu anda bozuk. Bu yüzden Bora yanıltıcı bir kaynak olabilir" yorumunu yaptı.
Serpil Benay

Bu gelişme üzerine gözyaşlarına engel olamayan Serpil Benay "Ben önümü kesen kişinin Hasan Bora olduğunu sanıyordum. O kişinin İbrahim Tatlıses olduğunu yeni öğrendim" dedi.

Tam bu tartışmalar yaşanırken birden programın yapımcısı Cebrail Mungan'a canlı yayının kesildiği haberi geldi.
Önce bir son dakika haberi yüzünden yayının kesildiğini düşünen Mungan'a hakkındaki iddialardan rahatsız olan Tatlıses'in baskısıyla programın kesildiğ açıklandı. ATV'de İbo Show adlı programı yapan Tatlıses'in kanal yöneticilerini arayarak yayını kestirdiğini öğrenen Mungan, stüdyoyu terk etti.

15 dakikalık bu kesintiden sonra yayın tekrar başladığında ise sunucu Ayşenur Yazıcı hiç bir açıklama yapmadan sanki böyle bir olay yaşanmamış gibi programa devam etti.

Bu olay ATV'nin iki programdan biriyle yollarını ayırması konusunu da gündeme getirdi. Tatlıses "Ya o program ya benim programım" deyince yöneticiler de Tatlıses'e "sen bilirsin" yanıtını verdi.

Bu gelişmelerin ardından büyük olasılıkla İbo Show pazar günü yayında olmayacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri