TBMM olağanüstü toplanabilir

TES-İŞ'te düzenlenen “Toplumsal Uzlaşma, Barış ve Demokrasimizin Güçlendirilmesinde İnsani Değerler” konulu panelin ardından Toptan, gazetecilerin sorularını yanıtladı.Toptan, Obama'nın Türkiye ziyaretine ilişkin bir soruyu yanıtlarken, “Obama'nın Meclist

TES-İŞ'te düzenlenen “Toplumsal Uzlaşma, Barış ve Demokrasimizin Güçlendirilmesinde İnsani Değerler” konulu panelin ardından Toptan, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Toptan, Obama'nın Türkiye ziyaretine ilişkin bir soruyu yanıtlarken, “Obama'nın Mecliste konuşmasını arzu ediyoruz. Meclis kürsüsünden, milletvekillerine, Türk milletine hitap etmesini istiyoruz. Yetkililerle dün arkadaşlarımız toplantı yaptılar. Obama geldiği takdirde Meclisi olağanüstü toplantıya çağırabiliriz” diye konuştu.

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın, Türkiye'nin arabuluculuğuna ihtiyaçları olmadığına yönelik açıklamasına ilişkin değerlendirmesinin istenmesi üzerine de Toptan, “Biz arabuluculuk konusunda talep ve niyet içinde değiliz. Bölgede, huzur, barış, istikrar istiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri