Trabzonspor - Rapid Wien Maçı Hangi Kanalda? Nereden İzleyebilirim?

Rapid Wien - Trabzonspor eşleşmesi ile ilgili olarak "Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" şeklinde aramalarda bulunuyor. İşte maçla ilgili tüm detaylar:

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Avusturya temsilcisi Rapid Wien ile rövanş maçına çıkacak. Sporseverler, Rapid Wien - Trabzonspor eşleşmesi ile ilgili olarak "Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" şeklinde aramalarda bulunuyor. İşte maçla ilgili tüm detaylar:

Trabzonspor - Rapid Wien Maçı Hangi Kanalda?

Rapid Wien ile Trabzonspor arasındaki rövanş mücadelesi A Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor - Rapid Wien Maçı Saat Kaçta?

Trabzonspor ile Rapid Wien arasında 15 Ağustos Perşembe günü saat 19.00'da başlayacak olan maç, Avusturya'nın Wien kentinde bulunan Allianz Stadyumu'nda oynanacak.

Rapid Wien - Trabzonspor Maçını Nereden İzleyebilirim?

Maçı A Spor kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca, bazı dijital platformlar ve spor siteleri de canlı yayın hizmeti sunabilir.

Trabzonspor - Rapid Wien Rövanş Maçı Hangi Tarihte?

Rövanş maçı 15 Ağustos 2024 tarihinde oynanacak.

Bu kritik karşılaşma için geri sayım başladı. Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki mücadelesi ve Rapid Wien ile oynayacağı rövanş maçı hakkındaki tüm detayları kaçırmamak için takipte kalın.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri