Uğur Arslan Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Uğur Arslan Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? İşte detaylar...

Uğur Arslan’ın Hayatı ve Eğitimi

3 Ağustos 1972 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Uğur Arslan, sanat dünyasına ilkokuldan itibaren tiyatro ve sahneyle tanışarak adım atmıştır. Eğitim hayatına İstanbul Karagümrük Muallim Naci İlköğretim Okulu'nda başlamış, ardından Orta Doğu Koleji’nde öğrenimine devam etmiştir. İstanbul Üniversitesi Sakarya Kampüsü Makine Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olan Arslan, kısa bir süre fabrikada çalıştıktan sonra sunuculuk ve spikerlik hayalini gerçekleştirmek için radyo ve televizyon dünyasına adım atmıştır.

Uğur Arslan’ın Kariyeri

Uğur Arslan, kariyerine Ak Radyo'da program sunuculuğu yaparak başlamış, bir yıl sonra ise Kanal 7 televizyonunda sunuculuk ve program yapımcılığı görevine geçmiştir. Bu süreçte bir yıl boyunca sunuculuk ve spikerlik eğitimi almış, ardından Amerika’da New York Film Akademisi’nde yönetmenlik eğitimi görmüştür. Arslan, 1999 yılında Türkiye’ye dönerek askerliğini İzmir Narlıdere’de yapmıştır.

Uğur Arslan’ın Televizyon Programları ve Şiirleri

Uğur Arslan, Kanal 7'de Ramazan aylarında yayınlanan Deniz Feneri adlı sosyal yardım programını sunarak büyük bir izleyici kitlesi kazanmıştır. Ayrıca TGRT’de yayımlanan Yol Hikâyeleri programı ile de geniş bir kitleye hitap etmiştir. Kendi şiirlerini seslendirdiği albümler çıkaran Arslan, FOX kanalında Songül Karlı ile birlikte sunduğu Su Gibi programı ile de tanınmıştır. 2022 yılı itibarıyla Ülke TV’de Haber Arası programını sunmaktadır.

Uğur Arslan Nereli ve Kaç Yaşında?

İstanbul doğumlu olan Uğur Arslan, 2024 yılı itibarıyla 52 yaşındadır.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri