Üzmez, "Çapkınım hovardayım"

Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi, Hüseyin Üzmez'in tutukluluğuna avukatlarının yaptığı itirazı reddetmesinin ardından Bursa'da bir yerel gazete Hüseyin Üzmez'in, tutuklandığı Mudanya Adliyesi'nde savcıya “Çapkın ve hovardayım” dediğini iddia etti. BURSA'nı

Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi, Hüseyin Üzmez'in tutukluluğuna avukatlarının yaptığı itirazı reddetmesinin ardından Bursa'da bir yerel gazete Hüseyin Üzmez'in, tutuklandığı Mudanya Adliyesi'nde savcıya “Çapkın ve hovardayım” dediğini iddia etti.

 

BURSA'nın Mudanya İlçesi'nde geçen hafta ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki B.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan, çıkarıldığı mahkemede 'cinsel istismar' suçlamasıyla tutuklanan Vakit gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez'in avukatı, bir üst mahkemede itiraz etti.

 

TUTUKLUĞU KALDIRMADI

Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi, Hüseyin Üzmez'in tutukluluğuna avukatlarının yaptığı itirazı reddetti. Mahkeme, 'suçu işlediğine ilişkin önemli kanıt bulunması' ve 'kanıtların tamamının henüz toplanmadığı' gerekçesiyle Hüseyin Üzmez'in tahliye istemini geri çevirdi.

Hüseyin Üzmez geçen cumartesi günü tutuklanarak konulduğu Bursa E Tipi Cezaevi'nde güvenlik nedeniyle tek kişilik koğuşta kalıyor.

 

ÜZMEZ: HOVARDAYIM

Hüseyin Üzmez'le ilgili bugün Bursa'da yerel bir gazete verdiği haberde ilginç iddiada bulundu.Bu gazetenin haberine göre Hüseyin Üzmez, tutuklandığı Mudanya Adliyesi'nde savcıya “Çapkın ve hovardayım” demiş.

Üzmez'in ayrıca tutuklanmasına neden olan 14 yaşındaki B.Ç. ile anne ve babasının bilgisi dahilinde beraber olduğunu söylediği aynı haberde ileri sürüldü..

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri