Vekil Oğlunun Arabasına Bomba

CHP eski milletvekili Bekir Gündoğan'ın müteahhit oğlu Baran Gündoğan'ın evininin önünde park halindeki otomobiline yerleştirilen zaman ayarlı bomba patladı. Patlama sırasında araç içerisinde ve bölgede kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.Olay,

CHP eski milletvekili Bekir Gündoğan'ın müteahhit oğlu Baran Gündoğan'ın evininin önünde park halindeki otomobiline yerleştirilen zaman ayarlı bomba patladı. Patlama sırasında araç içerisinde ve bölgede kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.

Olay, saat 23.00 sıralarında Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. CHP eski milletvekili Bekir Gündoğan müteahhit oğlu Baran Gündoğan'ın evinin önünde bulunan park halindeki otomobili yerleştirilen zaman ayarlı bomba ile patlatıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan zaman ayarlı bomba, çevrede büyük bir paniğe neden olurken, yanındaki diğer araçlarda da maddi hasara yol açtı. Patlama sırasında şans eseri araç içerisinde ve yakınında kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önledi.

Patlama sonrası olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edildi. Polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, bomba imha uzmanları da ikinci bir bomba ihtimaline karşı, dedektör köpeklerle diğer araçlarda bomba araması yaptı.

Emniyet Müdürü Osman Öztürk olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, patlayıcının tam içeriğinin saptanması açısından olay yerinden alınan bazı enkaz parçalarının incelemelerinin ardından detaylı bilgi verileceği de kaydedildi.

Terörle Mücadele ekipleri de bombayı koyan faillerin yakalanması için kent genelinde geniş çaplı bir operasyon başlattı

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri