YouTube Premium zamlandı; Kullanıcıları isyan etti! Premium ne kadar oldu?

YouTube Premium fiyatları Avrupa ve Asya'da yüzde 60'a varan zamlarla arttı.

YouTube, Premium abonelik fiyatlarını 10'dan fazla ülkede artırarak kullanıcıların tepkisini çekti.

Avrupa ve Asya'daki bazı pazarlarda yüzde 60'a varan zamlar uygulandı. Kullanıcılar, sosyal medyada bu duruma isyan etti; bazıları yeni fiyatların, rakip platformların abonelik ücretlerini aştığını belirtti.

Özellikle İsviçre, Danimarka ve Norveç gibi ülkelerde fiyat artışları, birkaç ay önceki zamlarla birleşince tepkiler daha da büyüdü. Google, zammın içerik üreticilerini desteklemek amacıyla gerekli olduğunu savunsa da, bazı kullanıcılar bu artışı eleştirdi.

Türkiye'de ise YouTube Premium'un bireysel paketi 57,99 TL, aile paketi ise 115,99 TL olarak kalmaya devam ediyor. Ancak, yapılan zamların ülkemizi de ileride etkileyebileceği düşünülüyor.

Ayrıca, YouTube yeni bir reklam formatı olan "durdurma reklamları"nı daha geniş bir kitleye sunarak izleyici deneyimini değiştirmeye çalışıyor. Bu yenilik, reklam stratejisindeki değişimlerin bir parçası olarak öne çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri