Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak Programı Hangi Kanalda ve Saat Kaçta Yayınlanacak?

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak Programı Hangi Kanalda ve Saat Kaçta Yayınlanacak? İşte detaylar...

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak Programı Hangi Kanalda ve Saat Kaçta Yayınlanacak? İşte detaylar...

Zahide Yetiş’in sunumuyla ekranlara gelecek olan "Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak" programı yeni yayın dönemine hazırlanıyor. Program, izleyicilere umut ve yeni başlangıçlar sunmayı hedefliyor. İşte merak edilen tüm detaylar!

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak Programı Ne Zaman Başlıyor?

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programının ilk tanıtımı yayınlandı. Bu tanıtımla birlikte izleyiciler, programın başlama tarihini merakla beklemeye başladı. Henüz net bir tarih açıklanmamış olsa da programın çok yakında ekranlarda olması bekleniyor.

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak Saat Kaçta Yayınlanacak?

Programın yayın saati de izleyiciler tarafından merak ediliyor. Ancak şu an için net bir saat açıklanmadı. Geçmişte Zahide Yetiş’in sunduğu programların sabah kuşağında yer aldığını göz önünde bulundurursak, bu yeni programın da benzer bir saatte yayınlanması olası.

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak Hangi Kanalda Yayınlanacak?

"Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak" programı, Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Program, hayatlarında yeni bir sayfa açmak isteyenlere destek sunarak, onların dönüşüm yolculuğunda rehberlik etmeyi amaçlıyor.

Zahide Yetiş Kimdir?

1979 yılında Viyana’da doğan Zahide Yetiş, medya kariyerine çocukluk döneminde TRT’de seslendirme yaparak başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümünden mezun olan Yetiş, birçok farklı televizyon programında sunuculuk yaptı. 2009-2014 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan "Doktorum" programıyla tanınan Zahide Yetiş, sonrasında atv ve Show TV’de farklı programlar sundu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri