Fatih Akın'dan Türkiye Yorumu

Yönetmen Fatih Akın, ''sinemacı olarak Türkiye'yi daha iyi tanıdığını'' söyledi.Almanya adına Oscar'a aday gösterilen ''Yaşamın kıyısında'' filminin yönetmeni Akın, Berlin'de yayınlanan B.Z. gazetesine yaptığı açıklamada, ''daha önce Türkiye'yi anne babas

Yönetmen Fatih Akın, ''sinemacı olarak Türkiye'yi daha iyi tanıdığını'' söyledi.Almanya adına Oscar'a aday gösterilen ''Yaşamın kıyısında'' filminin yönetmeni Akın, Berlin'de yayınlanan B.Z. gazetesine yaptığı açıklamada, ''daha önce Türkiye'yi anne babasının ve bir tatil ülkesi olarak gördüğünü'' belirterek, ''Sinemacı olarak Türkiye'yi çok daha iyi tanıdım.

Türkiye ile ilişkim çok daha candan oldu. Şimdi Türkiye'yi iyi tanıyorum ve kendim de biraz daha Türk oldum'' dedi.

Akın, ''Türkiye'de yaşamak istiyor musunuz'' sorusuna karşılık da ''Hayır. Bunu istemem. Mecbur değilim de zaten. Globalleşen dünyada istediğim zaman kısa sürede Türkiye'de olabilirim'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür/sanat Haberleri