Altın Koza Film Festivali'nde Serenay Sarıkaya rüzgarı! Beğeni yağdı

Serenay Sarıkaya, Altın Koza Film Festivali'nde yeni imajıyla göz kamaştırdı.

Son dönemde popüler sanatçı Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Altın Koza Film Festivali'nde jüri üyesi olarak yer aldı. Kısa kestirdiği saçları ve açık renk elbisesiyle geceye damga vuran Sarıkaya, festivaldeki performansıyla izleyenlerden tam not aldı.

Aşklarını ilk başlarda gizli yaşayan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çifti, şimdilerde birlikte seyahatlere çıkarak anılarını sosyal medyada paylaşmaya devam ediyorlar. Kısa bir süre önce Mert Demir’in konserine katılan Sarıkaya, Demir’in annesiyle dans ettiği anlarla gündeme gelmişti.

Yeni İmajıyla Büyüledi

Beğenilen oyuncu, bu kez de Adana'da düzenlenen Altın Koza Film Festivali'nde jüri olarak boy gösterdi. Festivalde sahneye çıkarak 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü Ahmet Rıfat Şungar'a veren Serenay Sarıkaya, kısa saçları ve zarif elbisesiyle büyük beğeni topladı.

Sosyal Medyada Övgü Yağmuru

Yeni imajını sosyal medya hesabından paylaşan Sarıkaya'ya takipçilerinden övgü dolu yorumlar yağdı. Yüzbinlerce beğeni alan gönderisine hayranları, "Gecenin yıldızı sensin", "Altın ödül değil, senin güzelliğin" ve "Göz kamaştırıcı" gibi yorumlar yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri